Μόνο στο star.gr:Σε όλη τη Θεσσαλονίκη και το Facebook ψάχνουν το ληστή του ΕΣΩΡΟΥΧΑΔΙΚΟΥ-VIDEO

Τι λέει ο ιδιοκτήτης

​Τον τρόμο έζησε το απόγευμα της Δευτέρας υπάλληλος σε γνωστό κατάστημα εσωρούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστος μπήκε μέσα και με την απειλή μαχαιριού πήρε τις εισπράξεις της ημέρας και έγινε καπνός.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος «Underwear UR» κατέγραψαν καρέ καρέ τη δράση του ληστή, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Σταύρος Ταξιλταρίδης περιέγραψε όλα όσα έζησε η υπάλληλός του στο star.gr.

«Το περιστατικό έγινε στις 19:20. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες βρισκόταν επί μιάμιση ώρα περίπου έξω από το κατάστημα και έκοβε βόλτες σε όλο το τετράγωνο. Φαίνεται στο υλικό να περνά έξω από το μαγαζί για να δει πότε θα έκοβε η κίνηση μέσα στο κατάστημα. Όταν είδε ότι δεν ήταν κανένας πελάτης, μπήκε ξαφνικά και απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι, παίρνοντας τις εισπράξεις του ταμείου, που ήταν περίπου 200 ευρώ», είπε.

thessaloniki.jpg

Το σοκ για την υπάλληλο ήταν μεγάλο, όπως είπε ο κ. Ταξιλταρίδης, καθώς, ο δράστης φεύγοντας την απείλησε ότι αν βγει έξω και αρχίσει να φωνάζει θα την μαχαιρώσει και θα της κάν��ι ζημιά. Ο ίδιος μάλιστα με το που τον ειδοποίησε η κοπέλα, έσπευσε με το μηχανάκι του στο κατάστημα της Τσιμισκή, μήπως και προλάβει να τον εντοπίσει.

Δημοσίευσε μάλιστα και στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook το βίντεο της ληστείας που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το δράστη να επικοινωνήσει μαζί του ή με την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η ληστεία έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα, η καταγγελία έγινε την Τρίτη και έτσι ίσως να χάθηκε πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

Ο ιδιοκτήτης πάντως, σε επισήμανση του star.gr, τόνισε ότι όλοι βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και το πρωταρχικό τους μέλημα ήταν να είναι καλά η υπάλληλος, γι' αυτό και καθυστέρησαν να κάνουν την καταγγελία.

Ήδη, η ανταπόκριση από τους χρήστες του Facebook είναι μεγάλη, καθώς το βίντεο έχει αρκετές κοινοποιήσεις, παρ’ όλ’ αυτά δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τον δράστη.

«Εμείς ανεβάσαμε το βίντεο αυτό στο Facebook, κυρίως για να δουν τον άνθρωπο αυτό. Γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι επαγγελματίας ληστής. Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο θράσος να μπεις σε ένα κατάσταση επτά η ώρα το απόγευμα στην Τσιμισκή που είναι γεμάτη κόσμο», είπε ο κ. Ταξιλταρίδης.

Όπως τόνισε μάλιστα ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης και τα κρούσματα ληστειών είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top