ΠΡΟΣΟΧΗ στις πισίνες! Τι πρέπει να ξέρετε... πριν μπείτε- ΒΙΝΤΕΟ

Οι ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους για την υγεία

​Μια πισίνα όση διασκέδαση προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, τόσους μπελάδες μπορεί να φέρει στην υγεία αν δεν είναι καλά συντηρημένη.

Τα μικρόβια κάνουν πάρτι αν δεν υπάρχουν τα σωστά φάρμακα και κυρίως η σωστή δόση χλωρίου!

«Μπορεί να κολλήσει κάποια δερματοπάθεια ή κάποιους μύκητες ή κάτι που έχει να κάνει με μετάδοση ασθενειών μέσω του νερού, όταν κάποιος κολυμπάει και δεν υπάρχει το απολυμαντικό μέσο, δηλαδή το χημικό για να το εξουδετερώσει» εξηγεί ο Αντώνης Γεωργόπουλος, στέλεχος εταιρίας πισινών.

Πριν μπείτε στην πισίνα, θα πρέπει να δείτε το χρώμα, να είναι καθαρό και διαυγές. Αν είναι πράσινο θολό ή φαίνεται κάποιο έντονο σημάδι βρωμιάς μέσα στην πισίνα, δεν κολυμπάμε!
Η σωστή συντήρηση μιας πισίνας πρέπει να γίνεται καθημερινά. Αυτό που εξηγούν οι ειδικοί είναι ότι ακόμα και αν μυρίζει έντονα χλώριο δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό.
Ιδιαίτερη προσοχή στις πισίνες χρειάζονται τα παιδιά όχι μόνο για να μην κολλήσουν μικρόβια αλλά και για ατυχήματα.
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι ενήλικες θα πρέπει πάντα να επιβλέπουν τα παιδιά τους μέσα και έξω από το νερό της πισίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top