ΟΡΓΗ για τον παιδεραστή με τον βαν: «Ο άνθρωπος είναι κάθαρμα- Είναι βιαστής»

«Εγώ είδα έναν άνθρωπο που δεν έχει καταλάβει ότι κάνει κάτι κακό»

ΟΡΓΗ για τον παιδεραστή με τον βαν: «Ο άνθρωπος είναι κάθαρμα- Είναι βιαστής»

​Κοιτάζοντας συνεχώς στο πάτωμα, χωρίς καμία αντίδραση, ο 40χρονος άκουσε τους δικαστές να του επιβάλουν ποινή 25ετούς κάθειρξης, καταδικάζοντας τον για δυο βιασμούς παιδιών, αποπλάνηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και προσέλκυση ανηλίκων μέσω διαδικτύου με άσεμνους σκοπούς.

Λίγα μέτρα πίσω του βρίσκονταν οι γονείς ενός αγοριού μόλις 13 ετών, το οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τον κατηγορούμενο.

«Εγώ είδα έναν άνθρωπο που δεν έχει καταλάβει ότι κάνει κάτι κακό» ανέφερε η μητέρα του παιδιού. Η υπεράσπιση ζήτησε να του επιβληθούν οι ελάχιστες ποινές χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως τραγική φιγούρα της δίκης, κάτι που προκάλεσε οργή.

«Ο άνθρωπος είναι κάθαρμα, προσπάθησαν να τον περάσουν ως ομοφυλόφιλο. Είναι βιαστής. Βιάζει παιδάκια» είπε ο πατέρας του ανήλικου.

Η μητέρα του 13χρονου παρακολουθούσε τα μηνύματα του παιδιού στο Facebook και εντόπισε αμέσως τις προθέσεις του κατηγορούμενου. Η καταγγελία της οδήγησε στη σύλληψή του.

Ο 40χρονος φέρεται να εκμεταλλευόταν οικογενειακά προβλήματα προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών. Κάποια από αυτά επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθούν στη δίκη για την υπ��ράσπιση του. Όταν τα άκουσε η μητέρα του 13χρονου...

«Εκεί ήθελα απλά να σηκωθώ και να φωνάξω. Είναι τρομερό η υπεράσπιση του κατηγορούμενου χρησιμοποίησε πράγματα... Δεν θεωρώ ότι είμαι η τέλεια μάνα αλλά δεν θα ντραπώ τόσο να μην έχω να πάρω στα παιδιά μου παπούτσια όσο θα ντραπώ αν δεν είμαι σε θέση να τα προστατέψω» τόνισε.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη και χωρίς αναστολή στην έφεση. Μάλιστα ήταν αυστηρότερη από την πρόταση του εισαγγελέα ο οποίος εισηγήθηκε 20ετη κάθειρξη. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε και χρηματική ποινή συνολικού ύψους 200.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top