Τι δηλώνει ο άνθρωπος που γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο

Δείτε το βίντεο

Τι δηλώνει ο άνθρωπος που γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο

Όλο και συχνότερες είναι τον τελευταίο καιρό οι συζητήσεις που γίνονται γύρω από την επικινδυνότητα των άγριων σκυλιών, με αφορμή τον ταγικο θάνατο του 5χρονου στην Κοζάνη από ροτβάιλερ.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, μίλησε άνθρωπος που γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που αφαίρεσαν τη ζωή του μικρού αγοριού.

Ο κύριος Γ. Κακουλίδης, είπε πως «Όλοι όσοι έχουν σπίτια εκεί έχουν σκυλιά. Μερικοί μάλιστα έχουν μικρά σκυλάκια, τα οποία συχνά αφήνουν αδέσποτα. Όταν τα μικρά πάνε στους φράκτες που υπάρχουν ροτβάιλερ και ντόπερμαν τα αγριεύουν», ενώ συμπληρώνει πως «Έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στις κατοικίες εκεί γιατί αγριεύουν».

Σχετικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου αγοριού, δήλωσε «Το παιδί άνοιξε την μικρή πορτούλα που υπήρχε. Άλλωστε, εκεί δεν είναι ερημική περιοχή. Περπατάει συχνά κόσμος κι εγώ έχω αμπέλι εκεί δίπλα».

Τέλος, μίλησε και για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ λέγοντας «Πριν το Πάσχα τον είδαμε δει στην εκκλησία. Μου είχε επιστήσει κι εμένα την προσοχή για τα σκυλιά και για κάποια τσοπανόσκυλα εκεί. Είχε πρόβλημα κι αυτός, διότι γαυγίζουν το βράδυ, αγριεύουν και δεν μπορούν να κοιμηθούν οι κάτοικοι».

Δείτε το βίντεο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Εκτροφέας ροτβάιλερ: ΔΕΝ πρέπει να θανατωθούν τα σκυλιά-Φταίει το αφεντικό τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top