Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο των καταστημάτων - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Οι χρηστικές πληροφορίες της ημέρας

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο των καταστημάτων - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

​Τελευταία ευκαιρία για ψώνια ενόψει του Πάσχα θα έχουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, οι καταναλωτές, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοικτά. Στο μεταξύ, τα μέσα μαζικής μεταφοράς εκτελούν αραιά δρομολόγια, ενώ τρένα και προαστιακός θα ακινητοποιηθούν το απόγευμα λόγω απεργίας.

Τα καταστήματα

Σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 09:00 έως τις 15:00, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 20:00.

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα και την Τρίτη (λόγω της μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς) τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Από την Τετάρτη, 4 Μαΐου, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα ξεκινήσει το δεκαήμερο προσφορών.

Τα μέσα μεταφοράς

Με δρομολόγια Κυριακής κινούνται από σήμερα έως και την Τρίτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα στις 10:00 το πρωί, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός δεν θα λειτουργήσουν λόγω απεργίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απεργία στα μέσα μεταφοράς έχουμε και την Κυριακή του Πάσχα, οπότε και αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top