Μόνο στο STAR: H Μίνα θα πει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το τροχαίο με τον Παντελίδη-Τι λέει η μάνα της

Πώς είναι η 31χρονη και τι την έχει στεναχωρήσει

Μόνο στο STAR: H Μίνα θα πει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το τροχαίο με τον Παντελίδη-Τι λέει η μάνα της

​Μετά από σχεδόν δύο μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό, η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο σοβαρό τροχαίο που του στέρησε τη ζωή, δίνει τη μάχη της για την υγεία της.

Η 31χρονη κοπέλα αν και υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά, έδειξε πως είναι πολύ δυνατή ενώ… πλέον ανυπομ��νεί να βγει από το νοσοκομείο.

334.jpg
Η μητέρα της Μίνας, Νατάσα Αρναούτη, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο του STAR, Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, αποκάλυψε πως η κόρη της «θέλει να πάρει εξιτήριο και να είναι εκτός νοσοκομείου το Πάσχα».

«Η Μίνα θα καταθέσει σύντομα, θα τα πει όλα και θα πει μόνο την αλήθεια» τόνισε η κ.Νατάσα, επισημαίνοντας ότι προέχει η υγεία της κόρης της.

Η νεαρή κοπέλα έζησε δραματικές ώρες και έδωσε γενναία μάχη στην Εντατική. Πλέον νοσηλεύεται σε Θάλαμο Αυξημένης Φροντίδας.

333.jpg
Όπως είπε η μητέρα της «σήμερα η Μίνα ζήτησε να φάει παγωτό», αλλά αποκάλυψε και κάτι που έχει στεναχωρήσει το κορίτσι. «Έχει πολλά ράμματα και έπρεπε να κοπούν τα μαλλιά της. Είναι πλέον καρέ και την έχει στεναχωρήσει αυτό. Όλη της λέμε ότι είναι πολύ όμορφη, αλλά αυτή δεν θέλει ούτε φωτογραφία να την βγάλουμε».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο αποψινό κεντρικό δελτίο του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top