«ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑ την 4χρονη για να μη μου την πάρει η μάνα της»-Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ομολογία της θείας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Μέγαρα- Πρώτη ανάρτηση 19:21

«ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑ την 4χρονη για να μη μου την πάρει η μάνα της»-Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ομολογία της θείας

Δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο τελικά στη δολοφονία της 4χρονης στα Μέγαρα, αφού σύμφωνα με την ομολογία της 45χρονης θείας της, αυτή έπνιξε τη μικρή με τα ίδια της τα χέρια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 45χρονη Μαρία, η οποία είχε δύο ανήλικους γιους, είχε παθολογική αγάπη στην 4χρονη ανιψιά της, την οποία μεγάλωνε μαζί με τον άντρα της. Οι γονείς της μικρής είναι τοξικομανείς και ο βιολογικός πατέρας δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί. Το ζευγάρι των θείων μεγάλωνε την 4χρονη και μάλιστα είχε ζητήσει και την κηδεμονία της.

884.jpg
Τι έκανε όμως τη γυναίκα να βάλει τέλος στη ζωή της μικρής; Η βιολογική μάνα της 4χρονης φέρεται να είχε επισκεφθεί την αδελφή της, ζητώντας πίσω το παιδί. Η 45χρονη θεία που λάτρευε το παιδί, φέρεται να της είπε: «Κανείς δεν θα μου πάρει τη Μαρία». Υπενθυμίζεται πως η 4χρονη ήταν αβάπτιστη, αλλά σύντομα θα της έδιναν το όνομα Μαρία.

Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της και στη συνέχεια να έπνιξε τη μικρή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 45χρονη δεν έχει αντιληφθεί ότι τη σκότωσε.

885.jpg
Το φρικτό έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, στο διαμέρισμα της οικογένειας στα Μέγαρα. Ο άνδρας της 45χρονης και θείος της μικρής, βρήκε το κοριτσάκι νεκρό και τη γυναίκα του μέσα σε λίμνη αίματος, αφού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top