ΣΚΟΤΩΣΕ την Ανθή και την ΕΘΑΨΕ- Τώρα ζητά να βλέπει τα παιδιά τους

Τι λέει η δικηγόρος της μητέρας της Ανθής

ΣΚΟΤΩΣΕ την Ανθή και την ΕΘΑΨΕ- Τώρα ζητά να βλέπει τα παιδιά τους

​Η άγρια δολοφονία της Ανθής από τον σύζυγό της, στο Βελβεντό Κοζάνης, ο οποίος στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι του, αφήνοντας παράλληλα ορφανά τα τρία τους παιδιά, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία αλλά και όλη την Ελλάδα.

Ο συζυγοκτόνος, αν και για πολλές ημέρες υποστήριζε ότι η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί και την έψαχνε παντού, συνελήφθη και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ο 8χρονος γιος και τα 6χρονα δίδυμα κορίτσια τους ζουν με την οικογένεια της Ανθής στην Αθήνα. Ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κοζάνης και δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε, έκανε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, Άδωνη Κουλιούφα, ότι θέλει να μιλήσει με τα παιδιά του.

Η Παρασκευή Σαββίδου, δικηγόρος της μητέρας της Ανθής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξήγησε πως η πελάτισσα της έλαβε δραστικά μέτρα για να προστατεύσει τα παιδιά της Ανθής, τα εγγόνια της δηλαδή, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία θα εκδικαστούν στις 25 Μαΐου.

Η ίδια επισήμανε ότι η Ανθή δεν είχε αναφέρει στο οικείο της περιβάλλον ότι είχε υποστεί σωματική κακοποίηση, αλλά ηθική και ψυχολογική βία και κατέληξε πως το θύμα ίσως να μην πίστευε ποτέ ότι ο άνδρας της θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Δείτε τα όσα είπε η δικηγόρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top