Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το άγριο ξύλο χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών στον Πειραιά

Το παρών έδωσαν οι Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μιχαλολιάκος

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το άγριο ξύλο χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών στον Πειραιά

​Είναι η στιγμή που αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες έρχονται στα χέρια στο κέντρο του Πειραιά. Καδρόνια, πέτρες και συγκρούσεις σώμα με σώμα. Η κατάσταση για λίγα λεπτά μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Οι άνδρες των ΜΑΤ πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο μιας και παρακολουθούν από κοντά τις μάχες σώμα με σώμα χωρίς να αντιδρούν. Όταν μάλιστα και οι δυο συγκεντρώσεις είχαν προαναγγελθεί.

Ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης που βρίσκεται εκεί, διακρίνεται στην κάμερα να κάνει νόημα στους χρυσαυγίτες να απομακρυνθούν για να σταματήσουν τα επεισόδια.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του Καναλιού Ε δέχεται απρόκλητη επίθεση από νεαρό με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Φοράει κράνος και κραδαίνει μια μπερόβεργα με την οποία και χτυπά τον οπερατέρ.

Στο σημείο όπου είναι συγκεντρωμένοι από νωρίς αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες έφτασε και ο γ.γ. Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος.

Να σημειωθεί ότι εδώ και πέντε μήνες έχει αρθεί ο περιοριστικός όρος για τον κατ’οίκον περιορισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώ με νεότερο βούλευμα δεν υποχρεούται πλέον να ενημερώνει τις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top