ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Είμαστε σε πόλεμο - Σε 7 χώρες θα γίνουν τρομοκρατικά χτυπήματα, μάλλον με ΧΗΜΙΚΑ»

Ο στρατιωτικός αναλυτής και διεθνολόγος Α.Δρούγος "στον ενικό"

​Οι εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής του Star «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εντύπωση μεταξύ άλλων προκάλεσαν οι δηλώσεις του στρατιωτικού αναλυτή-διεθνολόγου Α.Δρούγου, ο οποίος τόνισε ότι «όσο το ισλαμικό κράτος χάνει έδαφος, τόσο θα αυξάνει τα τρομοκρατικά χτυπήματα».

«Αυτή τη στιγμή το ISIS παγκοσμιοποιείται… Περιμένω πολλά χτυπήματα… Υπάρχουν χώρες που έχουν κατονομαστεί ότι θα χτυπηθούν, όπως για παράδειγμα η Δανία, το Βέλγιο και η Γαλλία (ξανά), η Αυστρία, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ρωσία. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν χτυπήματα, προετοιμάζονται» πρόσθεσε ο κ.Δρούγος, ο οποίος έκανε λόγο για «χαοτική κατάσταση στο Βέλγιο» και για «έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας».

«Είμαστε σε πόλεμο. Είναι μια άλλη μορφή πολέμου. Είμαστε σε ασύμμετρο και υβριδικό πόλεμο, με την εμπλοκή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» είπε ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στους ανθρώπους που «κρύβονται» πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα είπε πως «είναι πολύ καλοί πολεμιστές, είναι άριστοι στα social media και ετοιμάζουν επιχειρήσεις».

Ο κ.Δρούγος επιβεβαίωσε ότι οι τρομοκράτες είναι... αδέρφια και δεν τους επιλέγουν τυχαία, γεγονός που είναι δύσκολο για την διαρροή πληροφοριών, καθώς, όπως είπε, υποστηρίζονται μεταξύ τους.

Όπως σημείωσε ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής και διεθνολόγος «οι τρομοκράτες για πρώτη φορά -στο Βέλγιο-πλησίασαν προς χημικά-πυρηνικά». Ο ίδιος προειδο��οίησε ότι «οι επόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις δεν θα είναι συμβατικές, αλλά ενδέχεται να έχουν μέσα και... χημικά στοιχεία, τα οποία αν εκραγούν σε κλειστούς χώρους θα δημιουργήσουν πανδαιμόνιο».

«Η δύση έχει κάνει μεγάλα λάθη και ένα από αυτά είναι η όλη συμπεριφορά της απέναντι στο Ιράκ και την Συρία» υπογράμμισε ο κ.Δρούγος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Από την Αθήνα πέρασε η ηγετική ομάδα του τρομοκρατικού πυρήνα του Βελγίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο δημοσιογρ��φος για το χτύπημα στις Βρυξέλλες-Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος με το καπέλο

Βρυξέλλες-Ο τελευταίος απολογισμός: Στους 34 οι ΝΕΚΡΟΙ-Πάνω από 300 οι τραυματίες

Βίντεο-ντοκουμέντο! Τα (τσι)γάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια των αδερφών Αμπντεσλάμ πριν το ISIS

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top