Η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας του Παντελίδη:«Το άτομο που οδηγούσε το τζιπ ήταν...»

Όσα είπε ο κ. Καϊμακάμης πριν βγει στη δημοσιότητα το πόρισμα για το δυστύχημα

Λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το πόρισμα για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε για όλα στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

«Από την πρώτη στιγμή, αρχικά η διαίσθηση και στη συνέχεια με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται καθημερινά από εξειδικευμένους μάρτυρες ειδικών γνώσεων, η οικογένεια δεν έχει καμία αμφιβολία ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο ο Παντελής», είπε και συμπλήρωσε: «Έγινε μια πραγματογνωμοσύνη, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο μπροστά σε σχέση με του συνοδηγού 9 πόντους. Αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο ότι το άτομο που οδηγούσε ήταν μικροκαμωμένο. Όπως ξέρουμε, ο Παντελής δεν ήταν μικροκαμωμένος, ήταν πολύ ψηλός και ήταν αδύνατον να μπορέσει να οδηγήσει τραβώντας το κάθισμα μπροστά. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ξεκαθαριστεί όλα. Το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο και η ασφαλιστική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλους αυτούς οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια σωματική βλάβη».

Ο κ. Καϊμακάμης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις κακοτεχνίες του δρόμου λέγοντας: «Είναι πλέον αποδεδειγμένο, αναντιρρήτως ότι αν οι μπάρες, τα κολωνάκια, τα σίδερα είχαν τοποθετηθεί σύμφωνα με το νόμο, εάν είχαν συντηρηθεί όπως επιτάσσει η νομοθεσία, φυσικά και το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Δεν θα είχαμε τον θάνατο του Παντελή, αλλά έναν απλό τραυματισμό. Ήταν και κακοτοποθετημένα και κακοσυντηρημένα»

Όσον αφορά την ασφάλεια ζωής, επισημαίνει ότι δεν υπάρχει ουδεμία προσπάθεια να συνδυαστεί με δήθεν διεκδίκηση χρημάτων από την ασφαλιστική εταιρεία.

«Κατηγορηματικά διαψεύδω αυτή την είδηση, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια ζωής και πολύ περισσότερο αυτό που έγινε μια προσπάθεια να συνδυαστεί με δήθεν διεκδίκηση χρημάτων από την ασφαλιστική εταιρεία. Σας λέω κατηγορηματικά ότι ο στόχος, η επιθυμία της οικογένειας είναι να διακριβωθούν με κάθε σαφήνεια και κάθε ειλικρίνεια οι συνθήκες κατά από τις οποίες έγινε το δυστύχημα».

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε επίσης:Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top