Στο πόδι και τα Γιαννιτσά-Δεκάδες λεωφορεία γεμάτα πρόσφυγες στην πόλη! ΦΩΤΟ

Εντατικές εργασίες από στρατό και αστυνομία- Αναστατωμένοι οι κάτοικοι

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των Γιαννιτσών, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας καταφθάνουν από την Ελευσίνα και τον Βόλο χιλιάδες πρόσφυγες στην πόλη.

Περίπου 18 λεωφορεία πάρκαραν στα παλιά Δημοτικά Σφαγεία των Γιαννιτσών και σύμφωνα με πληροφορίες του blog «pellathothe», οι πρόσφυγες προέρχονται από περιοχές της Συρίας, του Πακιστάν, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, αλλά και της Αφρικής και πιο συγκεκριμένα της Σομαλίας.

Σφαγεία.jpg

Στο χώρο συγκέντρωσης βρίσκεται από την Δευτέρα μεγάλη αστυνομική δύναμη, αλλά ��αι στρατός. Ο τελευταίος μάλιστα έχει αναλάβει σε πρώτη φάση τόσο την εξασφάλιση ενέργειας με ηλεκτρογεννήτριες, όσο και την σίτιση των προσφύγων.

dsc02492.jpg

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρόσφυγες που φτάνουν στην πόλη, είναι κατά βάση οικογένειες, ενώ με��αξύ αυτών υπάρχουν και πάρα πολλοί νέοι.

Όσο οι εργασίες στον χώρο συνεχίζονται για να αυξηθεί η δυναμική του χώρου, κάτοικοι της περιοχής εξοπλίζονται με δύναμη, ψυχραιμία και έκτακτα μέτρα ασφαλείας, καθώς φοβούνται για τις ζωές, αλλά και τις περιουσίες τους.

ΦΩΤΟ pellathothe.blogspot.gr, karatzova.com

Δείτε επίσης:

Κραυγή αγωνίας: «Φέρνουν πρόσφυγες σε στρατόπεδο που είναι δίπλα σε νηπιαγωγείο! Προς θεού»

Ειδομένη: Λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στα ρούχα του

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top