Οι κουκουλοφόροι ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ εργαζόμενους- Δημοσίευσαν λίστα με τα ονόματα 125 ελεγκτών σε ΜΜΜ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Οι κουκουλοφόροι ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ εργαζόμενους- Δημοσίευσαν λίστα με τα ονόματα 125 ελεγκτών σε ΜΜΜ
​Mετά τις επιθέσεις σε σταθμούς του μετρό, οι κουκουλοφόροι της επίθεσης στο Μοναστηράκι δημοσιεύουν μία λίστα με 125 ονόματα ελεγκτών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου λίστας, σημειώνοντας: «Αν γνωρίζεις κάποιον, στην γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου συμπεριφέρσου του ανάλογα».
Οι αναρχικοί στοχοποιούν επώνυμα τους εργαζόμενος και συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά τη δημοσίευση της λίστας.
Ήδη, μετά τις καταδρομικές επιθέσεις, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε σταθμούς του μετρό, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την ενίσχυση της φύλαξής τους, καθώς υπάρχει φόβος για εκδήλωση νέων επιθέσεων.
Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΗΣΑΠ, κ.Λευτέρης Ρενιέρης, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, επισήμανε ότι περιστατικά ξυλοδαρμών και επιθέσεω�� κατά των ελεγκτών έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν και ότι είναι συχνό φαινόμενο.
«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Κάθε μέρα να έχουμε προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς κατά των ελεγκτών. Προφανώς χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φύλαξη από αυτήν της αστυνομίας» τόνισε ο ίδιος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top