Συνεχίζεται ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ της οικογένειας του Γιώργου Νάιδα για την αποζημίωση των 350.000 ευρώ!

Ο αγώνας προς τη δικαίωση

Συνεχίζεται ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ της οικογένειας του Γιώργου Νάιδα για την αποζημίωση των 350.000 ευρώ!
Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Νάιδα, του δημοφιλούς παίκτη του "Bar" που έφυγε τόσο νωρίς, όταν μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, τον Αύγουστο του 2008, ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του με ψαροκάικο σε νοσοκομείο της Σύρου, ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Ενώ η υπόθεση του θανάτου του πολυτραυματία, που συνέβη κατά τη διακομιδή του με καΐκι από το Νοσοκομείο Νάξου στο Νοσοκομείο Σύρου, μετά από πολύχρονη δικαστική διαδικασία τελεσιδίκησε, με την απόφαση 41/2016 του Α΄ Τμήματος του ΣτΕ που επιδίκασε αποζημίωση 350.000 ευρώ στην οικογένεια του νεκρού, η ταλαιπωρία των συγγενών του συνεχίζεται.

Όπως δήλωσε σχετικά στο Cyclades Voice η οικογένεια Νάϊδα, το λογιστήριο του Νοσοκομείου Νάξου καθυστερεί να αποστείλει τα οικονομικά στοιχεία προς τις κεντρικές αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού.

ςεφςεφ.jpg


Το Cyclades Voice επικοινώνησε με τον υπάλληλο του Λογιστηρίου του Νοσοκομείου Νάξου που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση. Ο υπάλληλος, απαντώντας στο ερώτημα γιατί καθυστερεί η διαδικασία, απέδωσε την καθυστέρηση στο γεγονός ότι επειδή πρώτη φορά αντιμετωπίζουν τέτοια υπόθεση μεσολάβησε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να ενημερωθούν για τη διαδικασία, ενώ πρόσθεσε ότι εντός του 2016 η οικογένεια θα έχει αποζημιωθεί.

Η οικογένεια όμως, μετά από συναντήσεις που είχε για το θέμα με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα, εκφράζει την πεποίθηση ότι το Λογιστήριο του Νοσοκομείου Νάξου κωλυσιεργεί για λόγους που δεν αφορούν τη δική τους υπόθεση, αφού όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα βρίσκονται στο Λογιστήριο του Νοσοκομείου Νάξου.

«Το βαρύ πένθος συνοδευόταν επί χρόν��α από τον αγώνα μας για τη δικαίωση του άδικου χαμού του παιδιού μας από τις απαράδεκτες ενέργειες των υπευθύνων του Νοσοκομείου», επισημαίνουν. Τώρα, η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται από το Νοσοκομείο Νάξου, όταν μάλιστα κάποιοι δημοσιεύουν ότι έχουμε ήδη αποζημιωθεί», προσθέτουν.

Μεγάλο μέρος των χρημάτων, δαπανήθηκε για τις ανάγκες της δικαστικής διαδικασίας, σημειώνουν και καταλήγουν λέγοντας: «Τέτοια χρήματα να μην αξιωθεί κανένας να πάρει»! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top