Αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία στα Εξάρχεια με ΟΠΛΑ στα χέρια-ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Ελέγχει τη γνησιότητα του βίντεο η ΕΛΑΣ

Αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία στα Εξάρχεια με ΟΠΛΑ στα χέρια-ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Με μεγάλη προσοχή εξετάζει η ελληνική Αστυνομία ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών και δείχνει άτομα που συμμετείχαν σε πορεία αναρχικών στα Εξάρχεια να... οπλοφορούν.

Στο ΒΙΝΤΕΟ που ανέβηκε στο indymedia.org και μπορείτε να δείτε στο star.gr, φαίνονται αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν σε πορεία κατά των εμπόρων ναρκωτικών να κρατούν... όπλα στα χέρια και να περπατούν στους δρόμους των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν ήδη δει το ΒΙΝΤΕΟ, ωστόσο ακόμη δεν μπορούν ακόμη να πουν με βεβαιότητα αν πρόκειται για ρέπλικες όπλων ή αληθινά όπλα.

Εντύπωση πάντως προκαλούν οι τελευταίες φράσεις από το κείμενο που ανέβασαν οι αντιεξουσιαστές για την πορεία τους, κάνοντας λόγο για «αναβαθμισμένα μέσα».

«Φτάνοντας προς το τέλος της διαδρομής, στην αγαπημένη μας Πλατεία θα εμφανιστούν, όπως είχε προγραμματιστεί, σε δημόσια θέα κάποια από τα... αναβαθμισμένα μέσα που έφερε μαζί της η περιφρούρηση Ήταν μια πράξη επίδειξης δύναμης και ισχύος απέναντι στο κράτος και το παρακράτος και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να την ορίσουμε ως τέτοια.Η ιστορία των επαναστατικών κινημάτων είναι άλλωστε γεμάτη από αντίστοιχες "τελετουργίες"» τονίζουν στο κείμενο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top