ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για την υπόθεση ασέλγειας σε δίδυμα 8χρονα από τον δάσκαλό τους!

Στο Star μιλά η ψυχολόγος- παιδαγωγός της μικρής

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για την υπόθεση ασέλγειας σε δίδυμα 8χρονα από τον δάσκαλό τους!

​Πραγματικά σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε η ψυχολόγος- παιδαγωγός Σταυρούλα Δελιμπαλταδάκη στην εκπομπή «Αλήθειες για τη Ζήνα», για την υπόθεση ασέλγειας σε δίδυμα αδερφάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι από τον δάσκαλό τους στην Ιεράπετρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, είχε πείσει τους γονείς να κάνει μαθήματα στα παιδιά στο σπίτι τους, όπου και προέβη σε ασελγείς πράξεις.

«Ήταν δύσκολη και άβολη η κατάσταση και ��ια μένα και για την οικογένεια που ήταν αναστατωμένη. Ο δράστης ήταν αγαπητός και αποδεκτός. Αυτό ήταν το προφίλ του, όπως συμβαίνει με τους παιδόφιλους για να διατηρείται κρυφή η ��ράση τους. Τα παιδιά ήταν λαλίστατα και πολύ εκφραστικά. Οι λεπτομέρειες ήταν ανατριχιαστικές. Τα παιδιά είπαν πως είχαν δει το δάσκαλο την ώρα του μαθήματος αλλά και την ώρα του διαλείμματος να ακουμπάει, να αγκαλιάζει και να φιλάει και άλλα παιδάκια, με αφορμή την καλή επίδοσή τους στο σχολείο» σημειώνει η ψυχολόγος- παιδαγωγός Σταυρούλα Δελιμπαλταδάκη.

Στην συνέχεια προσθέτει: «Είχε απαιτήσει από την μητέρα των διδύμων, να μην κάνουν μαζί μάθημα στο σπίτι. Μάλιστα, έκλεινε πόρτες, παντζούρια, κουρτίνες. Επίσης την παρότρυνε να αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές από το δωμάτιο των παιδιών. Είχε μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Τα δίδυμα είπαν στους γονείς ότι η συμπεριφορά του δασκάλου ήταν ίδια και στο αγόρι και στο κορίτσι. Το αγόρι όμως αντιδρούσε και είπε στους γονείς ότι δεν θέλει να συνεχίσει τα φροντιστηριακά μαθήματα στο σπίτι όπως και έγινε, σε αντίθεση με το κορίτσι.

Ο δάσκαλος έλεγε στους γονείς πως ο μικρός είναι κακομαθημένος και αντάρτης και μετά ασχολήθηκε μόνο με το κορίτσι».

Τέλος, όπως αποκαλύπτει, «το κορίτσι άρχισε να κλαίει εύκολα και να είναι απόμακρη. Οι γονείς παρατήρησαν την αλλαγή της συμπεριφοράς της μικρής, η οποία όμως δεν αποκάλυπτε τον Γολγοθά της. Τελικά όμως μίλησε σε μία φίλη της μαμάς της, την οποία εμπιστευόταν πολύ. Με τον τρόπο αυτό οι γονεί�� έμαθαν την φρίκη που περνούσε η 8χρονη.

Ο δάσκαλος είχε πείσει το κοριτσάκι να έχει μυστικά από τους γονείς της και τον αδερφό της. Την είχε κάνει να νιώθει υπεύθυνη για τα συναισθήματα του ιδίου. Για το λόγο αυτό η μικρή είχε σωματοποιήσει το στρες. Ο δράστης είχε άριστο προφίλ και μεγάλη πειθώ στους γονείς. Ήταν υπεράνω υποψίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δίδυμα κοριτσάκια!

Ιεράπετρα: Απολογείται ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δίδυμα κοριτσάκια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top