ΚΛΕΙΣΤΑ και ΠΑΛΙ τα Τέμπη- ΣΗΜΕΡΑ αποφασίζουν οι αγρότες για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Πραγματοποιούν γενική συνέλευση

ΚΛΕΙΣΤΑ και ΠΑΛΙ τα Τέμπη- ΣΗΜΕΡΑ αποφασίζουν οι αγρότες για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

​Κρίσιμη μέρα είναι η Δευτέρα για τους αγρότες καθώς γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούνται στα μπλόκα σε όλη τη χώρα, προκειμένου να αποφασίσουν οι διαμαρτυρόμενοι τα επόμενα βήματα τους μετά τα δύο συλλαλητήρια της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, σε επ’ αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχώρησαν την Κυριακή στις 12:00 για ακόμη μια φορά οι αγρότες. Οι αγρότες των Τεμπών τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν συγκεκριμένη πρόσκληση από την κυβέρνηση για διάλογο, στη βάση των προτάσεων που έχουν καταθέσει οι ίδιοι.

Για αυτό το λόγο, καθοριστική για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων αναμένεται να είναι η εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα. Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων πρόκειται να συγκαλέσει νέα γενική συνέλευση των 68 μπλόκων που έχουν συμπαραταχθεί προκειμένου να αποφασίσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Οι αγρότες της Ροδόπης, από την πλευρά τους, σήμερα πρόκειται να αποκλείσουν επί 72 ώρες το τελωνείο της Νυμφαίας στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον κόμβο του Τυχηρού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη δεν θα μπορεί να εισέρχεται και να εξέρχεται από και προς Βουλγαρία κανένα τροχοφόρο όχημα.

Την ίδια στιγμή, στην βάση τους επέστρεψαν τα 18 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας που «ταξίδεψαν» στην Αθήνα για τα συλλαλητήρια. Το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες του μπλόκου θα συνεδριάσουν ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top