ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ! Σεκιουριτάς στον ΗΣΑΠ θέλει να κατεβάσει από το τρένο Αφρικανό επιβάτη

Γυναίκα που κατέγραφε το περιστατικό βάζει στη θέση του τον θρασύτατο άνδρα

​Viral έχει γίνει ένα ντροπιαστικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube το βράδυ της Κυριακής και δείχνει έναν άνδρα security στον ΗΣΑΠ να προσπαθεί να κατεβάσει από το τρένο έναν Αφρικανό επιβάτη, με αφορμή μία μεγάλη βαλίτσα που κουβαλάει μαζί του και η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ενοχλεί.

Το περιστατικό έγινε στο σταθμό του τρένου στην Κηφισιά σε ένα άδειο βαγόνι, με τον Αφρικανό επιβάτη να μην έχει κάνει απολύτως τίποτα μεμπτό.

Ξαφνικά ο σεκιουριτάς εμποδίζει τον οδηγό του τρένου να ξεκινήσει το δρομολόγιο και με επιθετικό ύφος, απευθύνεται στον επιβάτη και του ζητά να πάει στο τελευταίο βαγόνι, γιατί εκεί δεν επιτρέπονται οι μεγάλες βαλίτσες.

Ο Αφρικανός μετανάστης, καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και του λέει πως τόσα χρόνια δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα, ενώ του δείχνει και το εισιτήριο που μόλις είχε κόψει στα εκδοτήρια.

Ο σεκιουριτάς πάλι με θράσος του λέει πως εκείνος κάνει κουμάντο στο τρένο και αρχίζει να τραβά τον ίδιο και να σπρώχνει τα πράγματά του για να τα βγάλει έξω από το βαγόνι.

Ο επιβάτης, αντιστέκεται και του λέει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ενώ στις συνεχείς ερωτήσεις του γιατί συμπεριφέρεται έτσι δεν παίρνει καμία απολύτως απάντηση.

Κάποια στιγμή μάλιστα παρεμβαίνει και μια γυναίκα επιβάτης που κατέγραφε όλο το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο, η οποία του λέει πως η βαλίτσα είναι δικιά της, καλώντας τον να φωνάξει την αστυνομία.

Σε έντονο μάλιστα ύφος λέει στο σεκιουριτά ότι δεν υπάρχει καμία πινακίδα που να λέει ότι οι βαλίτσες μπαίνουν στο τελευταίο βαγόνι και ότι αυτό ισχύει μόνο για τα ποδήλατα.

«Μπορείς να μην ανακατεύεσαι;», της λέει τότε ο σεκιουριτάς, και όταν βλέπει πως η κοπέλα είναι αποφασισμένη να φωνάξει την αστυνομία, ως δια μαγείας οι πόρτες του βαγονιού κλείνουν και ο συρμός ξεκινά κανονικά το δρομολόγιό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top