Σκηνές φρί��ης στην Πέλλα: Μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά τα αγοράκια της με τον σύντροφό της!

Τους είχαν κάνει την ζωή κόλαση εδώ και πέντε χρόνια-Έσβηναν τσιγάρα πάνω τους και τους έχυναν καυτό λάδι

Σκηνές φρίκης στην Πέλλα: Μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά τα αγοράκια της με τον σύντροφό της!

​Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ είναι αυτές που ζούσαν επί πέντε ολόκληρα χρόνια δυο ανήλικα αδερφάκια από την Πέλλα, στα χέρια της ίδιας τους της μητέρας!

Τα δυο αγόρια, 11 και 9 ετών αντίστοιχα, βίωναν τον απόλυτο και πιο τρομακτικό εφιάλτη, αφού η μητέρα της και ο σύντροφός της όχι μόνο τα κακοποιούσαν σεξουαλικά αλλά τα υπέβαλαν και σε φρικτά βασανιστήρια.

Η υπόθεση και οι σοκαριστικές της πτυχές, έγιναν γνωστές από πηγή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δικογραφία, τα δυο αγοράκια βιάζονταν και υποβάλλονταν σε ασελγείς πράξεις, τους έσβηναν τσιγάρα στα κορμιά τους, τα έκλειναν στο υπόγειο για τιμωρία και τους έχυναν καυτό λάδι στα πόδια!

Τα παραπάνω σοκαριστικά στοιχεία επιβεβαιώθηκαν και από την ιατροδικαστική έκθεση.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ:

Κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί.

Διαπιστώθηκε -περαιτέρω- ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Προηγουμένως, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.

Τα δυο αγοράκια, βρίσκονται εδώ και λίγες εβδομάδες υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top