Ο γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας! -ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχουν προβλήματα, τα οποία είναι διαχρονικά και χρόνο με το χρόνο οξύνονται» λέει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας! -ΒΙΝΤΕΟ

​Παράδοξο αλλά συμβαίνει! Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει σπουδάσει τεχνολόγος- γεωπόνος, θεωρεί δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και συμμετέχει στο μπλόκο της Νίκαιας, παρά το γεγονός ότι ο είναι γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου.

«Δεν είναι αντιφατικό. Δεν σημαίνει πως με την εκλογή αυτή, στο αξίωμα του βουλευτή λύθηκαν και όλα τα προβλήματα μας» εξηγεί ο γιος του βουλευτή και προσθέτει:

«Δεν θεωρώ πως αποτελώ εξαίρεση. Πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας λειτουργεί με αυτή τη λογική, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει μια άλλη λογική στην κοινωνία μας και είναι ένας βασικός λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Ο ίδιος εξηγεί πως ο κόσμος που είναι μαζί στα μπλόκα, γνωρίζει ότι είναι γιος βουλευτή, αλλά «το ουσιαστικό είναι ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία είναι διαχρονικά και χρόνο με το χρόνο οξύνονται».

Σχετικά με το σχέδιο Κατρούγκαλου είπε: «Θα πρέπει να υπάρξο��ν κάποιες βελτιώσεις όσον αφορά σε συγκεκριμένες ομάδες. Υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές. Γι΄αυτόν τον κόσμο πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top