Ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφει πως του επιτέθηκαν- «Είναι ΘΑΥΜΑ που είμαι ζωντανός»

Δέχθηκε τρεις σφαίρες

Ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφει πως του επιτέθηκαν- «Είναι ΘΑΥΜΑ που είμαι ζωντανός»

​Εμφανώς ταλαιπωρημένος και με δυσκολία να κινηθεί ο Πάνος Καλλίτσης μπαίνει υποβασταζόμενος από καλό του φίλο στο αυτοκίνητο για να φύγει από το νοσοκομείο. Είχε όμως το κουράγιο να μιλήσει για την επίθεση από την οποία έζησε ως εκ θαύματος.

«Είναι η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν και οι γιατροί ότι είναι θαύμα γιατί επιστημονική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί σύμφωνα με τα τραύματα. Εργάζομαι σε ένα συγκλονιστ��κά απροσπέλαστο περιβάλλον, τρομακτικά ασφαλές και δεν είχα φροντίσει το ίδιο πράγμα στο σπίτι μου. Αυτό πλήρωσα» ανέφερε στην κάμερα του Star.

Δέχθηκε τρεις σφαίρες. Η πρώτη τον χτύπησε στο στήθος και σφηνώθηκε στο θώρακα του, πράγμα που όπως περιγράφει σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» τον έκανε να αντιδράσει.

«Ο άγνωστος με σημάδεψε σε ένα σημείο που σημαίνει πολλά για μένα. Ασυναίσθητα μου βγήκε η φράση «στην καρδιά ρε;». Όλο αυτό μου έδωσε δύναμη να σπρώξω το δράστη και να βρει η γυναίκα μου την ευκαιρία να φωνάξει και να γίνει σαματάς. Μετά μου έριξαν άλλες δυο σφαίρες στα πόδια για να πέσω αλλά εγώ δεν έπεσα ποτέ».

Τις τρομακτικές αυτές ώρες αγωνίας περιγράφει η σύζυγος του Έλενα Χριστοπούλου. «Βλέποντας τον Πάνο να προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος και να μην μπορεί, έβαλα τις φωνές. Ευτυχώς ήρθε αμέσως το ΕΚΑΒ και μας μετέφεραν στο νοσοκομείο. Θυμάμαι να λέω με όση δύναμη μου είχε απομείνει «εγώ είμαι καλά γιατρέ. Σώστε τον σας ικετεύω. Πάνο θα τα καταφέρεις. Κουράγιο αγάπη μου».

«Eίναι όλο αυτό που συμβαίνει σε όλους μας, συμβαίνει καθημερινά, είχα και εγώ αυτή την ατυχία ή την τεράστια τύχη που ζω» πρόσθεσε στην κάμερα του Star.

Από την επίθεση δεν θέλει να θυμάται πολλά συγκρατεί όμως τη στιγμή που είδε τον έναν από τους δράστες να τον σημαδεύει με το όπλο στην πυλωτή του σπιτιού του.

«Πάγωσα. Μηχανικά έβαλα ασφάλειες στο αυτοκίνητο και ετοιμάστηκα να κάνω όπισθεν. Ήμασταν όμως περικυκλωμένοι και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παραμικρό».

Ο ίδιος θεωρεί πως η ματωμένη ενέδρα που τους έστησαν είχε στόχο τον χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις από το κατάστημα του. Οι αστυνομικοί ωστόσο συνεχίζουν να κάνουν φύλλο και φτερό στοιχεία από κάμερες ασφαλείας και τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου να ανακαλύψουν αν όντως πρόκειται για ληστεία ή κάτι άλλο.

«Αγάπη μου δεν υπάρχουν όλα αυτά ,εγώ δεν έχω κανένα λόγο δεν έχω κανέναν αντίπαλο, κανέναν εχθρό αγαπώ όλο τον κόσμο. Πρεσβεύω το καλό και γι’ αυτό και ο κύριος με βοήθησε».

Το μόνο που θέλει τώρα είναι να επιστρέψει στην καθημερινότητα του και την ασφάλεια της οικογενείας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top