Συγκλονίζει ο σύζυγος της 43χρονης αγνοούμενης–Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει το δράμα που ζει

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Καματερό

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 43χρονης αγνοούμενης–Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει το δράμα που ζει

​Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο σύζυγος της 43χρονης αγνοούμενης στο Καματερό, Α. Παρασκευόπουλος, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο κ. Παρασκευόπουλος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση από το σημείο, όπου βρέθηκε αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο της συζύγου του, εξηγώντας ότι από την Πέμπτη το μεσημέρι την αναζητά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Είχαν κλείσει το δρόμο στην Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί και δοκίμασε να περάσει από εδώ πέρα. Τώρα εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς ή κατάλαβε και άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το ρέμα ή το αμάξι την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό, τι μας είπαν. Από την πρώτη στιγμή έχει έρθει ο δήμαρχος του Ιλίου και μου είπε ότι το νερό πέρναγε από πάνω», είπε συντετριμμένος.

Ο ίδιος εξήγησε ότι είχε μιλήσει με τη σύζυγό του το πρωί της Πέμπτης, όταν εκείνη είχε πάει στον οδοντίατρο.

«Συνήθως το δρομολόγιο ήταν να πάει να πάρει τα παιδιά και να ξαναγυρίσει πάλι το μεσημέρι. Την έψαχνε η μητέρα μου από το μεσημέρι για να της πει να πάρει μόνο το ένα παιδί από το σχολείο, αλλά δεν σήκωνε το κινητό της τηλέφωνο», είπε ο σύζυγος της 43χρονης και περιέγραψε τις δραματικές προσπάθειες που έχει καταβάλει ο ίδιος για να μπορέσει να εντοπίσει τη γυναίκα του.

«Εγώ αρχικά γύρισα την περιοχή μπας και δω το αμάξι κάπου σταματημένο ή τρακαρισμένο. Έπαιρνα τηλέφωνο το ΕΚΑΒ να δω αν έχει κάποια κλήση, αλλά επειδή δεν μπορούσα να πάω στο αστυνομικό τμήμα στο Καματερό πήγα στους Αγ. Αναργύρους, δήλωσα την εξαφάνιση, έψαξαν οι άνθρωποι, πήραν τηλέφωνο την πυροσβεστική και εκείνη την ώρα με παίρνει η μητέρα μου και μου λέει ότι ένας νεαρός έχει τραβήξει φωτογραφία το αυτοκίνητο και ρωτάει το μεγάλο το παιδί αν είναι της μητέρας σου. Πήγαμε στο σημείο κι έχει βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά η Ελένη πουθενά. Εκείνη την ώρα ήρθε η πυροσβεστική κατά τις 18:30 και από τότε ψάχνουμε συνέχεια. Δεν έχω παράπονο ψάχνουν μέρα νύχτα, είναι εδώ πάνω από 50 άτομα, έχουν οργώσει όλο το ποτάμι πέντε φορές», τόνισε.

Έκανε μάλιστα έκκληση να φροντίσει η Πολιτεία, ώστε να τοποθετηθεί ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα στο συγκεκριμένο αυτό δρόμο.

«Εγώ το μόνο που ζητάω σαν έκκληση είναι να υπάρχει ένα προστατευτικό, ένα κάγκελο. Περνάνε παιδιά για το σχολείο, περνάνε ηλικιωμένοι, θα τους πάρει μέσα. Είναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές ή να αγνοούνται. Από το δήμο Καματερού δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Τίποτα, μόνο η ΕΚΑΜ και η πυροσβεστική είναι εδώ», είπε.

Όταν δε αναφέρθηκε στα παιδιά του, ο Α. Παρασκευόπουλος κατέρρευσε και κλαίγοντας εξήγησε ότι έχουν δύο μικρά παιδιά και πρέπει να μείνει δυνατός για χάρη τους.

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που δείχνει στην οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top