«Το Σχολείο που Θέλεις»: «Μεταμορφώθηκε» το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου

Οι μαθητές χαίρονται ήδη το ανακαινισμένο τους σχολείο

«Το Σχολείο που Θέλεις»: «Μεταμορφώθηκε» το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου

​Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου χαίρονται ήδη το ανακαινισμένο τους σχολείο, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των εργασιών για τον πλήρη ανασχεδιασμό του σχολικού χώρου που έγινε το καλοκαίρι.

Το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου, έρχεται να προστεθεί στα 11 σχολεία που έχουν ανακαινιστεί μέσω του προγράμματος «Το Σχολείο που θέλεις» από το 2012.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, «Το Σχολείο που θέλεις» συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και έχει ήδη προσφέρει σε περισσότερους από 4.200 μαθητές και στους δασκάλους τους, ένα ανανεωμένο, ασφαλέστερο και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον.

Την καλοκαιρινή περίοδο μετά το πέρας των μαθημάτων, έγιναν εργασίες όπως: η συντήρηση και το βάψιμο 4.800τ.μ. εξωτερικών τοίχων και 3.600τ.μ. εσωτερικών τοίχων, η αύξηση του αύλιου χώρου κατά 250τ.μ. με νέα περίφραξη, η φύτευση 100 δέντρων και 500 καλλωπιστικών και αρωματικών φυτών, η τοποθέτηση 300τ.μ. μεμβράνης αντιηλιακής προστασίας, η δημιουργία νέου δαπέδου αυλής, καθώς και πολλές ακόμη. Αυτόν τον ανακαινισμένο χώρο απολαμβάνουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από την προηγούμενη Παρασκευή, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top