«Καίει» την «διαβολική χήρα» η αδερφή της!- «Με πίεζε να πω ψέματα»

ΔΕΙΤΕ φώτο ντοκουμέντο από τον τόπο του φονικού και το όπλο-Τα ερωτικά sms και οι εξωσυζυγικές σχέσεις

«Καίει» την «διαβολική χήρα» η αδερφή της!- «Με πίεζε να πω ψέματα»

​Όλο και περιπλέκεται ο άλυτος γρίφος της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον οποίο φέρεται να σκότωσε η ίδια η σύζυγός του, η οποία πριν οχτώ μήνες έψαχνε τους… δολοφόνους του στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην Αγγελική Νικολούλη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη που είχε αποκτήσει με το θύμα μια 10χρονη κορούλα, στην αρχή φέρεται να τα ομολόγησε όλα στην αστυνομία. Ωστόσο στον ανακριτή που πήγε, τα πήρε όλα πίσω και υποστήριξε πως δεν τον σκότωσε, και πως όλα όσα είχε ομολογήσει, ήταν προϊόν πίεσης και πολύωρης ανάκρισης.

Ωστόσο η αδερφή της «διαβολικής χήρας» δεν έχει την ίδια άποψη και με κατάθεση-«φωτιά», την καίει κανονικά, λέγοντας πως την πίεζε να πει ψέματα!

020815173218_8862.jpg
«Φτάνοντας στο σπίτι η αδερφή μου με τον αστυνομικό, ο αστυνομικός περίμενε στην είσοδο έξω από το σπίτι και εγώ με την αδερφή μου μπήκαμε μέσα. Με τράβηξε και μου είπε ψιθυριστά για να μην ακουστεί από τον αστυνομικό: ”Αν το βρεις, μην πεις τίποτα και δώσε το σε μένα”. Κατευθύνθηκα στο κυρίως δωμάτιο και από την ανοιχτή πόρτα που οδηγεί στο βεστιάριο, είδα κρεμασμένη στο χερούλι της ντουλάπας μια κόκκινη ζακέτα του Θανάση. Ψάχνοντας στην τσέπη της βρήκα το κινητό του Θανάση, το άφησα όπως ήταν και τηλεφώνησα στην αδερφή μου, ενημερώνοντας την πως το βρήκα. Δεν μου είπε τίποτα. Προφανώς είχε σίγουρο ότι θα πω πως το βρήκα στην πολυθρόνα, όπως μου είχε ζητήσει».

Μάλιστα υποστηρίζει πως λίγες μέρες μετά την κηδεία του 42χρονου,η αδερφή της χήρας την ρώτησε γιατί της ζήτησε να πει ψέματα.

Εκείνη απάντησε: «Θα πεις ότι το βρήκες στην ��ολυθρόνα, τέλος! Αν σε καλέσουν για κατάθεση, πρόσεξε να πεις ότι το βρήκες στην πολυθρόνα, και δίπλα από αυτό το τσαντάκι του Θανάση, όπως το αφήνει πάντα ο Θανάσης».

Ωστόσο η αδερφή της δεν την άκουσε και είπε τελικά την αλήθεια στους αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας είδαν φώτο-ντοκουμέντο από τον τόπο και το όπλο του φονικού, καθώς και στοιχεία-φωτιά για την σχέση των δυο συζύγων, τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και τα ερωτικά sms.

(Φώτο: "Ελεύθερος Τύπος")

αρχείο λήψης (1).jpg
Στην ομολογία της στους αστυνομικούς, η Δήμητρα Βούλγαρη περιέγραψε τη σχέση της με τον καπετάνιο και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Γνώρισα τον άντρα μου από όταν ήμουν 15 χρονών.Από την αρχή ο Θανάσης ήταν υπερβολικά ζηλιάρης, δεν είχε αυτοπεποίθηση, ενώ εγώ ήμουν πολύ κοινωνική και εύχαρη. Έτσι όταν με έβλεπε να μιλάω με κάποιο αγόρι, νόμιζε ότι εγώ τον απατούσα και μου έκανε σκηνές.

Όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών περίπου ενώ είχαμε σχέση είχαμε πάει ραντεβού στην εκκλησία της «Παναγίτσας» στο Δορούφι Κοιλάδας. Εκεί μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο σπρώχνοντας με στον γκρεμό. Ήμουν τυχερή γιατί έπεσα μόνο γύρω στα δύο μέτρα κάτω, διότι μπόρεσα και κρατήθηκα στα βράχια!

Το 2006 ενώ ο άντρας μου ήταν στη Μαγαδασκάρη διέρρευσε μία φημολογία ότι εγώ είχα εξωσυζυγική σχέση για 5 μήνες με τον 19χρονο.Το διάστημα αυτό εκείνος είχε τουλάχιστον δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Μία μέρα έτυχε να είμαι δίπλα στο κινητό και διάβασα μήνυμα με αποστολέα ‘Κούλης’. Το μήνυμα έγραφε: “Σ’ αγαπώ πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε περιμένω».Τον Αύγουστο του 2008 ανακάλυψα πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με αποστολέα το όνομα Ελένη.

(Φώτο: "Ελεύθερος Τύπος")

αρχείο λήψης.jpg
Έφτασα στο σημείο να τηλεφωνήσω στον αποστολέα των μηνυμάτων και άκουσα μια γυναικεία φωνή με αλλοδαπή προφορά».

«Στο σπιτι σκοτωνόμασταν»

«Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2009. Όλο αυτό τον καιρό σκοτωνόμασταν στο σπίτι, έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου, γιατί δεν άντεχα να με ξεφτιλίζει με τις αλλοδαπές πόρνες και να τρώει όλα τα χρήματα της οικογένειάς μας. Από εκείνο το σημείο καταστραφήκαμε οικονομικά γιατί δεν είχαμε χρήματα να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου. Κάθε φορά που καυγαδίζαμε μου έλεγε κατάμουτρα: εγώ θα πηγαίνω όπου γουστάρω, κοίτα τα δικά σου χάλια και άσε εμένα.

020815173217_7895.jpg

Ο Θανάσης άρχισε να γίνεται κάθε φορά και πιο επιθετικός και μια φορά με χτύπησε με δυνατή μπουνιά στην πλάτη και κόπηκε η αναπνοή μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Την επιθετικότητά του την έβγαζε και όταν ήθελε να έχουμε ερωτική συνεύρεση.

Ο Γουλανδρής είναι ήρεμος άνθρωπος και παρόλο που κοιμόταν νωρίς το βράδυ, ο άντρας μου προφασιζόταν εξόδους του Γουλανδρή και ότι τον απασχολούσε μέχρι αργά τη νύχτα. Να προσθέσω ότι την ίδια περίοδο όταν ερχόταν στο σπίτι και ξαπλώναμε δεν ήταν θερμός όπως τον προηγούμενο καιρό και κοιμόταν σαν να κοιμόταν με την αδερφή του, χωρίς να με αγγίζει σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που δεν με άφηνε σε ησυχία σαν γυναίκα».

Την ίδια στιγμή όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 38χρονη μέσα από την φυλακή, δηλώνει πως:

«Τον Θανάση τον αγαπούσα από μικρό κορίτσι. Δεν σκότωσα εγώ τον άντρα μου και δεν παραδέχτηκα ποτέ κάτι τέτοιο στην Αστυνομία. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να μείνω δυνατή για το παιδί μου. Θέλω να βγω από τη φυλακή για να είμαι δίπλα στην κόρη μου. Άφησαν ένα παιδί αβοήθητο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top