Σοκαριστική η κατάθεση της χήρας στην ΕΛ.ΑΣ: Καρέ- καρέ το στυγερό έγκλημα

Το sms- «φωτιά» που έπαιξε καταλυτικό ρόλο

Σοκαριστική η κατάθεση της χήρας στην ΕΛ.ΑΣ: Καρέ- καρέ το στυγερό έγκλημα

​Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, που «παίδευε» τους αστυνομικούς από το Δεκέμβριο του 2014.

Καταλυτικό ρόλο στις έρευνες έπαιξε ένα μήνυμα που είχε δεχθεί το θύμα στο κινητό του και ήταν από άλλη γυναίκα, καθώς και το γεγονός ότι βρέθηκε στα νύχια του DNA της συζύγου του.

Οι Αρχές μετά από πολλές έρευνες και συγκεντρώνοντας στοιχεία κατέληξαν στους κύριους υπόπτους για το φρικτό έγκλημα. Κάλεσαν την σύζυγο του και μετά από αρκετές ώρες ανάκρισης εκείνη «λύγισε» και ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της 10χρονης κόρης της.

Αποκαλυπτική αλλά και σοκαριστική είναι η κατάθεση της 37χρονης στην ΕΛ.ΑΣ, την οποία δημοσιεύσε την Πέμπτη η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

«Μου είχε πει παλιότερα ο Θανάσης ότι αν με έπιανε με άλλον θα σκότωνε πρώτα εμένα και ύστερα τον άλλον. Αυτό σκέφτηκα όταν είδα να με κοιτάει με βλέμμα γεμάτο μίσος».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να περιγράφει τι συνέβη λίγο πριν ο άντρας της πέσει νεκρός με δύο σφαίρες. Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι είχε μια ολέθρια σχέση, στην οποία κυριαρχούσε το πάθος και η ζήλεια… από τις δύο πλευρές!

«Ανησύχησα που έλειπε ο Θανάσης και με το αυτοκίνητο πήγα στο σπίτι του επιστήθιου φίλου του. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και εκεί είδα το μηχανάκι του. Ο άντρας μου ήταν όρθιος μπροστά στην είσοδο του σπιτιού. Ήταν σκυθρωπός με δολοφονικό βλέμμα και με κοιτούσε με μίσος. Πλησιάζοντας τον ρώτησα τι συμβαίνει. Το βλέμμα του τον πρόδιδε ότι κακό συνέβαινε. Εμφανώς εκνευρισμένος μου είπε ειρωνικά: «να μου απαντήσεις εσύ τι συμβαίνει» δίνοντας μου να καταλάβω ότι το μυαλό του είχε πάλι κολλήσει και πίστευε ότι έχω γκόμενο. Από το βλέμμα του και την ειρωνεία ήμουν σίγουρη ότι κάτι κακό θα επακολουθούσε. Ταυτόχρονα μου ήρθαν στο μυαλό οι κουβέντες που μου είχε πει ότι δηλαδή, εάν με έπιανε με γκόμενο, πρώτα θα σκότωνε εμένα και ύστερα τον άλλον. Όλα ήταν στη φαντασία του Θανάση. Με όποιον μίλαγα, νόμιζε ότι τον είχα γκόμενο.

Ξαφνικά βλέπω το Θανάση και να με σημαδεύει με ένα όπλο. Τρόμαξα. Σταμάτησα απότομα και του λέω: τι κάνεις εκεί; Είσαι τρελός σημαδεύεις εμένα; Ο Θανάσης δεν μου απάντησε και συνέχισε να με σημαδεύει στο ύψος του στήθους. Παρέμενε σιωπηλός. Έδειχνε σαν ζόμπι και αποφασισμένος να με αποτελειώσει. Φοβήθηκα. Ταράχτηκα τόσο πολύ. Έπεσα στα γόνατα μπροστά στα πόδια του και εκλιπαρώντας τον του έλεγα να σκεφτεί τι πάει να κάνει και ότι δεν έχω γκόμενο. Συνέχισε να με σημαδεύει με παγερό βλέμμα, χωρίς να μιλάει και να κουνιέται».

Ωστόσο, η δαιμονική χήρα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ζήλευε πάρα πολύ το νεκρό άντρα της. Την μοιραία μέρα, λοιπόν, που έμελλε να είναι και η τελευταία του 42χρονου, μια γυναίκα φέρεται να του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό του… Κάτι που ενόχλησε την σύζυγο του καθώς το διάβασε, όταν τσέκαρε το κινητό του. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, το διέγραψε λίγο αργότερα, ώστε να μην κινήσει υποψίες.

«Ήμουν βέβαιη ότι είχε έρθει το τέλος μου και ενστικτωδώς αντέδρασα. Σηκώθηκα απότομα και με το χέρι μου άρπαξα το όπλο για να τον σταματήσω. Απευθείας το έστρεψα στο κεφάλι μου, βάζοντας το δάχτυλό μου στη σκανδάλη και του είπα: «αφού δεν τα έκανες εσύ, θα το κάνω εγώ για να ησυχάσω». Βρέθηκα σε πλήρη σύγχυση και δεν έκανα μπλόφα. Το εννοούσα. Με το όπλο στο αυτί μου έκανα 3 βήματα πίσω για να μην με ζυγώσει και μου πάρει το όπλο. Αυτός όρμησε και με τα δυο του χέρια με άρπαξε από τα χέρια και βιαίως με τράβηξε προς το μέρος του κολλώντας με πάνω στο σώμα του. Με το δεξί χέρι του άρπαξε το αριστερό μου και με το άλλο το δεξί μου χέρι, με το όποιο κρατούσα το όπλο, με το δάχτυλο μου στη σκανδάλη».

Από τα λεγόμενα της οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν μόνο το γεγονός ότι πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή υπήρξε πάλη ανάμεσα τους.

Η «διαβολική χήρα» -παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι σκηνοθέτησε την «αυτοκτονία» του άντρα της- υποστήριζε σθεναρά στις καταθέσεις της ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε: «Τραβώντας με βίαια πάνω στο σώμα του τα χέρια μου εκτάθηκαν, ακούμπησαν στο σώμα του στο ύψος του στήθους του σαν να τα οδήγησε ο ίδιος καθώς συνέχισε να με κρατά με δύναμη από τους καρπούς. Τότε προκλήθηκε πυροβολισμός. Είδα τον Θανάση να τραντάζεται και να λυγίζουν τα πόδια του συνεχίζοντας να κρατά με δύναμη τα χέρια μου, γονάτισε και με παρέσυρε προς τα κάτω, στιγμή κατά την οποία προκλήθηκε ο δεύτερος πυροβολισμός».

Δείτε επίσης:

Στην φυλακή η "σατανική χήρα" της Αργολίδας, στο χώμα ο καπετάνιος-Αναλυτικό ρεπορτάζ

Βίντεο: Σε άθλια κατάσταση η «σατανική» χήρα- Της φώναζαν «φόνισσα να σαπίσεις στην φυλακή»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έβρισαν και γιούχαραν τη «σατανική χήρα» του καπετάνιου στο δικαστήριο

«Η διαβολική χήρα είχε μαχαιρώσει τον καπετάνιο πριν το έγκλημα»-Κόπηκε με κονσέρβα, έλεγε αυτή

Η «σατανική χήρα» της Αργολίδας:Φορούσε ταυτότητα με το όνομα του άντρα της για να έχει δύναμη!

Πατέρας του άτυχου καπετάνιου από την Κοιλάδα: «Αν δεν πάει ισόβια, θα την καθαρίσω εγώ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top