Λάρισα: ​Ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες από το χαλάζι- Οδηγός εγκλωβίστηκε σε ρέμα

Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία

Λάρισα: ​Ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες από το χαλάζι- Οδηγός εγκλωβίστηκε σε ρέμα

Ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες προκάλεσε η χαλαζόπτωση που έπληξε τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή του Μακρυχωρίου, στη Λάρισα.

xalazi-makryxori-2.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το χαλάζι «χτύπησε» μποστάνια με καρπούζια, ροδακινιές καθώς και καλλιέργειες δημητριακών και βαμβακιού.

xalazi-makryxori-1.jpg
Mε εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, κλιμάκιο της Περιφέρειας μεταβαίνει στην περιοχή για να εκτιμήσει σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ το μέγεθος του προβλήματος, ώστε να γίνουν οι όποιες απαιτούμενες ενέργειες.

Εγκλωβίστηκε οδηγός σε ρέμα

Νωρίτερα το πρωί, οδηγός αυτοκινήτου παγιδεύτηκε μέσα σε ρέμα και χρειάστηκε η επέμβαση δυνάμεων της 8ης ΕΜΑΚ. Συγκεκριμένα, ο οδηγός προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του μέσα από ρέμα που βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Ελάτειας και Μακρυχωρίου, όμως εξαιτίας της νεροποντής το ρέμα είχε ��φουσκώσει», με αποτέλεσμα να σβήσει η μηχανή του αυτοκινήτου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και τα στελέχη της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Το αυτοκίνητο παραμένει ακόμα εντός του ρέματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top