ΦΡΙΚΗ στη Ρόδο: 17χρονη κατήγγειλε ότι πήγε για να της πει τα χαρτιά και ΑΥΤΟΣ την ΒΙΑΣΕ

Ο 50χρονος φέρεται να πάσχει από σοβαρή σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο

ΦΡΙΚΗ στη Ρόδο: 17χρονη κατήγγειλε ότι πήγε για να της πει τα χαρτιά και ΑΥΤΟΣ την ΒΙΑΣΕ

​Μια νέα φρικιαστική υπόθεση βιασμού έρχεται να «ταρακουνήσει» τη Ρόδο.

Σύμφωνα με την καταγγελία μιας 17χρονης, ένας 50χρονος την βίασε! Και σαν να μην φτάνει αυτό, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως εκείνος, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα, φέρεται να πάσχει από σοβαρή σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο.

Όπως φέρ��ται να αναφέρει η ανήλικη, εκείνη τον επισκέφτηκε μαζί με μια γνωστή της για να της «ρίξει τα χαρτιά» και να προβλέψει το μέλλον της. Την περασμένη Πέμπτη, εκείνος φέρεται να την κάλεσε σπίτι του… Όταν πήγε σπίτι του, της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί και μόλις το ήπιε, όπως η ίδια υποστηρίζει, έχασε τις αισθήσεις της.

Κάποια στιγμή ξύπνησε και τότε φέρεται να συνειδητοποίησε ότι δεν φορούσε παντελόνι ενώ είδε εκείνον να είναι από πάνω της, στην προσπάθεια του να έλθει σε ερωτική επαφή μαζί της. Αυτή προσπάθησε να τον σταματήσει και για αυτό τον έσπρωξε, ωστόσο, όπως λέει μάταια, μιας και εκείνος την έπιασε από το λαιμό και την ΒΙΑΣΕ!

Με την ανατριχιαστική υπόθεση ασχολείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, ενώ ο 50χρονος φέρεται να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα καθώς και για κλοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top