ΤΕΛΕΙΟ βίντεο: Δύο φίλοι από το Αίγιο συνομιλούν και ο ένας απαντά ΑΝΑΠΟΔΑ!

Τι λέει ο πρωταγωνιστής μόνο στο star.gr-Απολαύστε τους

ΤΕΛΕΙΟ βίντεο: Δύο φίλοι από το Αίγιο συνομιλούν και ο ένας απαντά ΑΝΑΠΟΔΑ!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο δύο φίλων από το Αίγιο στο οποίο ο ένας μιλά ανάποδα! Εκφέρει ολόκληρες προτάσεις ανάποδα.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Τόλη Κοκκινόπουλο, ο οποίος απαντά ανάποδα στον προγραμματιστή φίλο του, Κυριάκο Λειβαδά.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουν ένα τέτοιο βιντεάκι. Ανάλογο είχαν ανεβάσει στο You Tube, πριν από τρία χρόνια.

Ο Τόλης Κοκκινόπουλος μπορεί από μικρός και μετά από εξάσκηση που έκανε να αναστρέφει επί τόπου την πρόταση και να την επαναλαμβάνει λέγοντας ανάποδα όλες τις λέξεις.

«Βασικά η ιδέα να κάνουμε το βίντεο, μιλάω για αυτό πριν από δύο χρόνια, προέκυψε ξαφνικά. Εγκαινιάσαμε μια κάμερα ενός φίλου και είπαμε να τραβήξουμε ο,τιδήποτε. Ε, μετά οι φίλοι μου το ανέβασαν στο You Tube. » λέει ο Τόλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το star.gr μαζί του.

Όσο για το πώς προέκυψε το δεύτερο βιντεάκι; «Είπαμε να κάνουμε ένα sequel του πρώτου, γιατί είδαμε ότι είχε πάνω από 50.000 views.» σημειώνει.

«Σκοπός των βίντεο είναι ο χαβαλές και να γελάσει ο κόσμος. Στο πρώτο βίντεο κατηγορήθηκα ότι τα έχω γραμμένα στο χέρι και έτσι είπαμε να κάνουμε ένα πιο προχωρημένο βίντεο».

Της Μαρίας Κυπραίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top