ΜΗΤΕΡΑ δυο παιδιών η γυναίκα που πέθανε όταν το σκάφος που επέβαινε καρφώθηκε σε βράχια

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Βόλου

ΜΗΤΕΡΑ δυο παιδιών η γυναίκα που πέθανε όταν το σκάφος που επέβαινε καρφώθηκε σε βράχια

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη που είχε η βόλτα με το σκάφος ανατολικά του όρμου Αλογόπορου, για την παρέα πέντε Βολιωτών.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το σκάφος έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα η άτυχη Ελένη Θεοχάρη να βρει τραγικό θάνατο… ενώ οι υπόλοιποι τέσσερεις να τραυματιστούν!

11081093_1381443888846894_4661442064779412331_n.jpg
Η αδικοχαμένη 51χρονη ήταν μητέρα δυο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, εργαζόταν ως υπεύθυνη ποιότητας ελέγχου για λογαριασμό εταιρείας με τρόφιμα. Η ίδια φέρεται να εκτινάχθηκε από το ταχύπλοο και να χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τραγικό δυστύχημα

Η παρέα των πέντε ατόμων (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες) βρισκόταν στο νησί Τρίκερι, όπου μετά το φαγητό, περίπου στη 1.45 μετά τα μεσάνυχτα, επιβιβάστηκαν στο ταχύπλοο σκάφος με πιθανότερο προορισμό το Βόλο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες όμως, το σκάφος τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 02:50 προσέκρουσε με ταχύτητα στη βραχώδη ακτή, ανατολικά του Αλογόπορου, με αποτέλεσμα η άτυχη 51χρονη, να εκσφενδονιστεί στα βράχια και να βρει τον θάνατο επί τόπου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίστηκαν ενώ ένας από αυτούς ενημέρωσε τον Β΄ Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου, που έστειλε επί τόπου ιδιωτικό σκάφος και μετέφερε την σορό της 51χρονης και τους υπόλοιπους τραυματίες στο λιμάνι του Βόλου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Βόλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top