Κως: Ισόβια στον 51χρονο που σκότωσε τη σύντροφο του και έκοψε τα γεννητικά της όργανα!

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το πτώμα της μητέρας τριών παιδιών στο μπάνιο

Κως: Ισόβια στον 51χρονο που σκότωσε τη σύντροφο του και έκοψε τα γεννητικά της όργανα!

​Ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στον 51χρονο Ζότο Τζάνι, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 51χρονος Αλβανός δολοφόνησε την 43χρονη Ρουμάνα σύντροφό του και μητέρα τριών παιδιών.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά την προανακριτική του ομολογία και δήλωσε ότι ήταν απόρροια άσκησης βίας σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στην οικία του 51χρονου, τον οποίο αντίκρυσαν τρεμάμενο να τους φωνάζει: «Την σφάξανε ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, ποιος το έκανε ρε παιδιά»! Ο 51χρονος τους οδήγησε στο μπάνιο, όπου βρισκόταν το πτώμα της 43χρονης.

Το πτώμα βρισκόταν σε ύπτια θέση, ήταν γυμνό από την μέση και κάτω και έφερε και το εσώρουχό της τραβηγμένο στο ύψος των γονάτων και έφερε μία εγκάρσια τομή μήκους οκτώ με δέκα εκατοστά περίπου στην περιοχή του αιδοίου, ένα τραύμα από τέμνον όργανο στην περιοχή της καρωτίδας και μία τομή στην εξωτερική πλευρά του αριστερού στήθους.

Στον χώρο της κουζίνας βρέθηκε ένα μαχαίρι κοπής ψωμιού, μήκους 31 εκατοστών, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα σε ποτήρι μαζί με άλλα πλυμένα μαχαιροπίρουνα και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, έφερε πέριξ του σημείου στο οποίο ενώνεται η λάμα με την χειρολαβή, αποξηραμένο αίμα καθώς και δερματικό ιστό στα δόντια του. Σύμφωνα με καταθέσεις, οι γείτονες άκουσαν φωνές και έκκληση για βοήθεια από το συγκεκριμένο διαμέρισμα γύρω στη μία το μεσημέρι και λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε συγκλονισμένος και τρεμάμενος ο σύντροφός της, λέ��οντας ότι τη βρήκε σφαγμένη.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε παραβίαση στο διαμέρισμα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη αλλά και το μαχαίρι ήταν από την κουζίνα του διαμερίσματος, γεγονός που δεν δικαιολογεί να έχει μεταβεί στο διαμέρισμα για να διαπράξει φόνο κάποιος τρίτος.

Ο 51χρονος φέρεται να υποστήριξε, σε μία από τις καταθέσεις του ότι είχε τυφλωθεί από πάθος για την 43χρονη σύντροφό του και ότι θόλωσε όταν εκείνη του ανακοίνωσε τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ είχε μεταβεί στην οικία του, για να την πάρει και να την γνωρίσει στον εργοδότη του, στο ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, προκειμένου να τον πείσει να την απασχολήσει ως υπάλληλο, ότι είχε λάβει την απόφαση να τον εγκαταλείψει και να επιστρέψει στη Λειβαδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top