Μόνο στο STAR: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε για μια βιντεοκάμερα!

«Μόλις γέννησα έπρεπε να οργανώσω μια κηδεία!»-Αναβλήθηκε για 2η φορά η δίκη

Μόνο στο STAR: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε για μια βιντεοκάμερα!

​Μια από τις ιστορίες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι αυτή του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος έχασε την ζωή του κάτω από το σπίτι του για μια βιντεοκάμερα από δυο Αφγανούς και έναν Πακιστανό.

Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου έμενε στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το παρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, με το οποίο θα μετέφερε στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από δυο Αφγανούς και έναν Πακιστανό, οι οποίοι είχαν βάλει στο μάτι την κάμερα που κρατούσε και με την οποία σκόπευε να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της νεογέννητης κορούλας του. Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του, η γυναίκα του κατέβηκε από την πολυκατοικία μαζί με την μητέρα της και τον αντίκρισε νεκρό!

Δεύτερη αναβολή πήρε η δίκη

Σήμερα ήταν το δικαστήριο, το οποίο ανεβλήθη για δεύτερη φορά λόγω του ότι ο ένας εκ των κατηγορουμένων δεν δέχθηκε τον διορισμό δικηγόρου. Μάλιστα υποστήριξε ότι θέλει να μαζέψει κάποια χρήματα για να διορίσει εκείνος κάποιον δικό του. Αυτό ο κατηγορούμενος αποφάσισε να το κάνει τώρα έναν χρόνο μετά από την πρώτη αναβολή που είχε γίνει, γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια της οικογένειας του Μανώλη Καντάρη!

Συγκλονιστικά είναι τα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μια» του STAR η χήρα, Σιμόνα Βιρτζίλι!

«Υπάρχουνε μαμάδες που όταν γεννούν παθαίνουν επιλόχειο κατάθλιψη, εγώ δεν είχα την πολυτέλεια να πάθω ούτε αυτό, γιατί εγώ αμέσως από την στιγμή που γέννησα έπρεπε να οργανώσω μια κηδεία και έπρεπε να παραστώ σε μια κηδεία… και έπρεπε να παραστώ σε δυο παιδιά και να τους εξασφαλίσω την προσωπική τους ασφάλεια από την στιγμή που το κράτος δεν μπόρεσε να την παρέχει στον πατέρα τους!» είπε με βουρκωμένα μάτια έξω από το Εφετείο.

«Ακόμα έπρεπε να τους εξασφαλίσω τα προς το ζην. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε αμέσως να ξεκινήσω να δουλεύω» πρόσθεσε.

«Ήμασταν ένα φρέσκο ζευγάρι, δραστήριο, το οποίο είχε μόλις μπει και είχε ξεκινήσει την ζωή του. Δημιουργούσαμε πράγματα μαζί και πάνω στην επιτάχυνση, στην τρέλα του να δημιουργήσουμε το μέλλον μας, το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα! Ήταν πολύ άδικο για τον Μανώλη να πεθάνει για 130 ευρώ!»

Ακόμα η Σιμόνα Βιρτζίλι λύγισε όταν μίλησε για τα δυο της παιδιά, τα οποία μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν για την δολοφονία του πατέρα τους:

«Δεν είχα το περιθώριο να εκφράσω προσωπικά αισθήματα γιατί είχα δυο μωρά παιδιά που με κοίταζαν στα μάτια και επομένως έπρεπε να είμαι ψύχραιμη και να το αντιμετωπίσω και να μπορώ να προχωρήσω. Οι προσωπικές μου άμυνες και οι προσωπικές μου ανάγκες ήταν κάτι τελείως δικό μου. Της αντλούσα μόνο από τον εαυτό μου!»

«Πέρασα από διάφορα αισθήματα. Πέρασα από το πένθος, κλείστηκα στον εαυτό μου, για πολύ καιρό δεν ήθελα να επικοινωνήσω ούτε καν με την σκέψη μου. Ήθελα απλά να παγώσουν τα πράγματα. Άρχισα να θυμώνω σιγά-σιγά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω αγανάκτηση. Είμαι όμως αρκετά απογοητευμένη».

Αυτό που τόνισε η χήρα του αδικοχαμένου Μανώλη είναι ότι η πολιτεία έλαμψε δια της απουσίας της.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top