Εύβοια: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 24χρονος μετά από την επίθεση με χλωρίνη

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ληστώνΠρώτη ανάρτηση: 28/05/2015 17:54

Εύβοια: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 24χρονος μετά από την επίθεση με χλωρίνη

​Στα χέρια της αστυνομίας είναι δύο άτομα, ηλικίας 33 και 29 ετών, που φέρονται να συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, στο Λοφίσκο Αυλωναρίου στην Εύβοια.

Οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν στο βενζινάδικο του χωριού και ακινητοποίησαν έναν 24χρονο, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, ενώ του έριξαν και χλωρίνη στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια της μητέρας του! Το παιδί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η 61χρονη μητέρα του θύματος παρακαλούσε τους δράστες να μην κάνουν κακό στον γιο της, τον οποίο οδήγησαν στο σπίτι τους, που είναι δίπλα στο βενζινάδικο. Στη συνέχεια του είπαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από όπου πήραν 35 χρυσές λίρες, χρυσαφικά και το ποσό των 35.000 ευρώ!

ΚΑΓΚΕΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑ - 2.jpg

Στη συνέχεια οι κακοποιοί, τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα θύματα της ληστείας ειδοποίησαν την αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό σε πολλές περιοχές της Εύβοιας και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στον Μαλακώντα Ερέτριας το ΙΧ με το οποίο έγινε η ληστεία. Μετά από καταδίωξη, συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Σημαντικά στοιχεία για την αστυνομία θεωρούνται το καπέλο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ένας ασύρματος, το γκλοπ που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και φυσικά το ΙΧ.

Ωστόσο δεν εντοπίστηκαν τα όπλα και τα χρήματα, ενώ οι δύο φερόμενοι δράστες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ανακριτή Χαλκίδας και αφού αρνήθηκαν τις κατηγορίες, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Να σημειωθεί ότι συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας θεωρούν πως στη ληστεία συμμετείχε άτομο από το περιβάλλον του, καθώς φάνηκε να γνώριζαν οι δράστες πως στο χρηματοκιβώτιο υπάρχουν λίρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top