Χίος: 28χρονος λήστεψε και προσπάθησε να… ΒΙΑΣΕΙ 61χρονη!

Την απείλησε με ένα μαχαίρι

Χίος: 28χρονος λήστεψε και προσπάθησε να… ΒΙΑΣΕΙ 61χρονη!

​Το χειρότερο εφιάλτη της έμελλε να ζήσει μια 61χρονη γυναίκα, η οποία όταν επέστρεψε από τα ψώνια της στο σπίτι της, βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άγνωστο που είχε τρυπώσει μέσα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 28χρονος εκμεταλλευόμενος την απουσία της, παραβίασε την κεντρική είσοδο, η οποία ήταν ξεκλείδωτη. Την ώρα όμως που έψαχνε για χρήματα εκείνη επέστρεψε. Ο δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα, την ακινητοποίησε με την απειλή ενός μαχαιριού και προσπάθησε να αρπάξει όσα χρήματα είχε πάνω της.

Η φρίκη, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς εκείνος θέλησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, χαϊδεύοντας την τρομοκρατημένη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ερωτική επαφή!

Εκείνη αντιστάθηκε και τότε ήταν που ο αδίστακτος κακοποιός το έσκασε! Από την περιγραφή που έδωσε το θύμα, οι Αρχές κατάλαβαν την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος ήταν και παλαιός γνώριμος της αστυνομίας του νησιού.

Έτσι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Στην κατοχή του βρέθηκαν η κουκούλα και ο σουγιάς κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, απόπειρα βιασμού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top