ΝΕΕΣ φωτογραφίες από τη φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας τραυματίας

Τι απαντά η Νέα Οδός στις καταγγελίες για ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος

​Σχεδόν μισή μέρα μετά την φονική καραμπόλα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό, Αθηνών – Λαμίας, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου, όπου μια νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της, η Νέα Οδός εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στις καταγγελίες οδηγών ότι το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό, καθώς εξαιτίας των έργων το είχαν πρόσφατα ασφαλτοστρώσει.

trikala1.jpg

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση αυτή, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, αν και παραδέχεται ότι όντως έγινε πρόσφατα αλλαγή του ασφαλτοτάπητα στο σημείο του δυστυχήματος. Διευκρινίζει όμως ότι αυτό αυξάνει την αντιολισθηρότητα του δρόμου.

Η Νέα Οδός εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της 28χρονης κοπέλας και την συμπαράστασή της στους τραυματίες, ενώ τονίζει ότι θα συνεργαστεί με τις αρχές για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Επίσης, στην ανακοίνωσή της η εταιρία διαψεύδει τους οδηγούς ότι δεν υπήρχε σήμανση για τα έργα, υποστηρίζοντας ότι έχει δημιουργηθεί Ζώνη Προειδοποίησης 2 χλμ., πριν την έναρξη της ζώνης των εργασιών.

trikala2.jpg

Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στα 50 μέτρα πριν από το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες λειτουργεί φωτεινή προειδοποιητική σήμανση.

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους ��ραυματίες

Τρεις από τους επτά τραυματίες από την χθεσινή καραμπόλα νοσηλεύονται ακόμα. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση.

trikala3.jpg

Πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον θώρακα και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είχε αρχικά μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, κατόπιν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

trikala4.jpg

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύονται επίσης ένας 39χρονος με τραύματα στην λεκάνη και μια 30χρονη γυναίκα, που φέρει πολλαπλά τραύματα.

Οι γιατροί πάντως είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούν ότι θα πάρουν εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top