Ρόδος: 18χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο πατριός επί 4 χρόνια με την ανοχή της μητέρας της

Συσγκλονιστική ιστορία

Ρόδος: 18χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο πατριός επί 4 χρόνια με την ανοχή της μητέρας της

​Η υπόθεση μιας 18χρονης κοπέλας από τη Ρόδο η οποία είχε καταγγείλει πως επί 4 ολόκληρα χρόνια την βιάζει ο πατριός της με την παρότρυνση μάλιστα της μητέρας της. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στο τέλος Οκτωβρίου 2013 η 18χρονη, βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε μέσα στο σπίτι της!

Κατήγγειλε λοιπόν τον πατριό και την μητέρα της και άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου άρχισαν να διενεργούν προανάκριση, ενώ πλήρη ενημέρωση από την πρώτη στιγμή είχε ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου που εκδόθηκε τον Μάιο του 2014.

Όπως φέρεται να είχε υποστηρίξει η 18χρονη στην ανακρίτρια στις 3 Νοεμβρίου 2013, ο εφιάλτης της ξεκίνησε, όταν ακόμη η ίδια βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Ένα μεσημέρι και ενώ βρίσκονταν σε ταβέρνα μαζί με την μητέρα της και τον άνδρα της, όταν εκείνη απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά, ο 51χρονος την πληροφόρησε ότι την επόμενη μέρα «θα της έκανε έρωτα» και πως η μητέρα της το γνώριζε αυτό.

Πράγματι η 40χρονη της ζήτησε την επόμενη μέρα να πάει στο δωμάτιο του πατριού της, να κάνει ότι της ζητήσει και να μην φοβάται. Από την ημέρα εκείνη ξεκίνησε και ο Γολγοθάς της ανήλικης κοπέλας.

Όπως η ίδια τόνισε στην ανακρίτρια, η σεξουαλική επαφή με τον πατριό της ήταν σχεδόν καθημερινή, με την συγκατάθεση της μητέρας της, η οποία μάλιστα φρόντιζε να την «καλοπιάνει» προκειμένου να κάνει τα «χατίρια» του 51χρονου, ενώ όταν δεν γινόταν αυτό, τότε την τιμωρούσε αφήνοντας την νηστική, απειλώντας της κ.α.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την πάροδο των δύο πρώτων ετών, η κατάσταση για την 16χρονη τότε κοπέλα αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευε. Τα «ερωτικά παιχνίδια» άρχισαν να γίνονται πιο τολμηρά, και οι απαιτήσεις που είχε πλέον ο 51χρονος από την ανήλικη, αυξάνονταν καθημερινά.

Από την άλλη, ο 51χρονος πατριός και η 40χρονη μητέρα της, αρνήθηκαν τα πάντα ενώπιον του ανακριτή όπου απολογήθηκαν και υποστήριξαν ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις της 18χρονης, οι οποίες μπήκαν στο μυαλό της έπειτα από παροτρύνσεις που έκανε μια φίλη της.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με τα άλλα δύο παιδιά τους και ότι τίποτα από όλα αυτά για τα οποία του κατήγγειλε η 18χρονη δεν συνέβησαν. Οι ισχυρισμοί πάντως δεν έπεισαν ούτε τον ανακριτή ούτε τον εισαγγελέα Ρόδου οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του ζευγαριού.

Μητέρα και πατριός θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top