Ο γιος του Κουφοντίνα στο πλευρό του Ρωμανού: ΔΕΙΤΕ τι έγραψε για εκείνον

Στο facebook αλλά και στο προσωπικό του blog

​Με μια ανάρτησή του στο facebook ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, αναφέρεται στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού αλλά και με ένα κείμενό του στο προσωπικό του blog εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον 21χρονο.

Στην ανάρτησή του στο facebook, αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Κορκονέα και την επιβράβευση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην επιτυχία του Ρωμανού στις εξετάσεις, σε αντίθεση με την άρνηση της Πολιτείας να του δοθεί το δικαίωμα φοιτητικής άδειας.

ektoras.jpg

Στο κείμενό του γράφει:

«Η φασιστική κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αφαιμάξει και να ξεπουλήσει τη χώρα καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία συμμορία αδίστακτων ντυμένη με κουστούμια καθώς και με τα ευρωπαϊκά χρώματα της εξουσίας.
Όσοι της στέκονται εμπόδιο σε αυτά της τα σχέδια, όσοι αμφισβητούν την ισχύ της ή παρεμποδίζουν το έργο της είναι και οι μεγαλύτεροι εχθροί της. Οι χειρότεροι, οι πιο επικίνδυνοι και τρομακτικοί εγκληματίες. Για αυτούς αφιερώνει ειδικά φωτογραφικά νομοσχέδια, ειδικές φυλακές, ειδική εκδικητική αντιμετώπιση.
Τρέμει όσους την αμφισβητούν διότι ξέρει ότι δεν στηρίζεται πουθενά. Και όταν καταφέρει να συλλάβει κάποιον τότε ξεσπάει πάνω του με όλο το μίσος της. Τότε αυτό δεν πρόκειται για σύλληψη αλλά για ομηρία. Δεν πρόκειται για κάποια "πάταξη της ανομίας" αλλά για ξεκάθαρο και επιδεικτικό ποδοπάτημα του αιχμαλώτου. Ενός αιχμαλώτου ενός πολέμου που η ίδια έχει κηρύξει ενάντια σε όλους.
Απάντηση σε αυτή τη θηριωδία δίνουν όσοι ξεπερνούν τον φόβο που προκαλεί �� τρομοκρατική κυβέρνηση και την αντιμετωπίζουν. Την ξεσκεπάζουν, την αμφισβητούν, την πολεμούν. Ακόμα απάντηση δίνουν όσοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να την αμφισβητούν ακόμα και όταν πέσουν στα χέρια τους.
Ο Νίκος Ρωμαν��ς αντιμετωπίζει μόνος του ρισκάροντας τη ζωή του όλον αυτόν τον θηριώδη φασιστικό μηχανισμό. Χρέος μας να ενώσουμε όλοι μας τις φωνές μας με τη δική του.
Να δοθεί δικαίωμα εξόδου στον Ρωμανό, όχι επειδή αυτό είναι το νόμιμο αλλά επειδή αυτό είναι το δίκαιο

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top