Χαμός στην Νομική: Φοιτητές αριστερών παρατάξεων έσπρωξαν και έβρισαν μέλη της ΔΑΠ

Κλειστή θα είναι η σχολή μέχρι την Παρασκευή

Το κλείσιμο της Νομικής σχολής μέχρι την Παρασκευή αποφάσισαν φοιτητές αριστερών παρατάξεων. Την Τρίτη, αριστεριστές φοιτητές έβγαλαν με τη βία έξω από τη Νομική σχολή συμφοιτητές τους και μέλη της ΔΑΠ.

Όπως βλέπετε, φοιτήτριες και μέλη της ΔΑΠ μέσα στη Νομική σχολή δέχονται επίθεση από καταληψίες συμφοιτητές τους. Τους επιτίθενται τους βγάζουν έξω με τη βία και τους απειλούν λέγοντας τους να μην ξαναγυρίσουν στο Πανεπιστήμιο. Στο βίντεο ακούγονται κοπέλες να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αριστεριστές.

Από την συμπλοκή ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά. Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγες ώρες μετά από το κάλεσμα του Πρύτανη του Πανεπιστήμιου της Αθήνας να γίνεται ηλεκτρονικό δημοψήφισμα για τις καταλήψεις και να αποφασίζουν όλοι.
Για ευθεία παρέμβαση στο φοιτητικό συνδικαλισμό έκαναν λόγο οι αριστερές παρατάξεις. Η ΔΑΠ υποστηρίζει πως η κατάληψη είναι από μόνη της μια παράνομη πράξη.
Κατάληψη για το θέμα του δημοψηφίσματος αποφάσισαν και φοιτητές του τμήματος επιστήμων υγείας ενώ την παραίτηση των Πρυτανικών Αρχών ζητά η παράταξη καθηγητών του Πανεπιστήμιου.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top