Θεσσαλονίκη: Το βάρος των καθρεφτών έριξε… το ταβάνι του νυχτερινού μαγαζιού- 19 τραυματίες

Κατέρρευσε η ψευδοροφή πάνω στα κεφάλια των θαμώνων

Θεσσαλονίκη: Το βάρος των καθρεφτών έριξε… το ταβάνι του νυχτερινού μαγαζιού- 19 τραυματίες

​Στην μεταγενέστερη κατασκευή με καθρέφτες οφείλεται η κατάρρευση της ψευδοροφής, ενός νυχτερινού μαγαζιού στην Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, προκάλεσε τον τραυματισμό, συνολικά 19 ατόμων.

Η Υπηρεσία Δόμησης του δήμου, πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του μπαρ, όπου η νυχτερινή έξοδος των Θεσσαλονικιών παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

«Η κατασκευή ήταν μεταγενέστερη της έκδοσης της άδειας από το δήμο», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων- Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι για το περιστατικό δεν ευθύνεται ο δήμος και πως τώρα τον λόγο έχουν η Αστυνομία και η Εισαγγελία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, η ψευδοροφή του μπαρ στην πλατεία Ελευθερίας κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε θαμώνες και εργαζόμενους.

Επικράτησε πανικός, αμέσως το μαγαζί εκκενώθηκε και κλήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό 10 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα και άλλα 9 πήγαν μόνα τους. Δύο εξ αυτών θα παραμείνουν για νοσηλεία και σήμερα ενώ οι υπόλοιποι 17 θα πάρουν εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top