Αυξημένη η κίνηση στην αγορά: «Περιμέναμε μεγαλύτερες προσφορές» λένε οι πολίτες

Για πρώτη φορά εκπτώσεις σε νέες παραλαβές - Διαμαρτυρίες από εμποροϋπαλλήλους

Αυξημένη η κίνηση στην αγορά: «Περιμέναμε μεγαλύτερες προσφορές» λένε οι πολίτες
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Ερμού αλλά και σε αγορές στις μεγαλύτερες πόλεις της Αττικής και της χώρας σήμερα Κυριακή όπου τα καταστήματα είναι ανοικτά εν μέσω των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Οι προσφορές σε νέες παραλαβές γίνονται για πρώτη φορά, ωστόσο οι καταναλωτές εκφράζουν το παράπονο ότι είναι μικρότερες από αυτές που θα περίμεναν. Οι έμποροι από την πλευρά τους απαντούν ότι το ποσοστό των εκπτώσεων είναι μικρότερο από τις «κανονικές» εκπτώσεις καθώς γίνονται σε καινούργιες παραλαβές.
2179366.jpg
Την ίδια ώρα, έντονες είναι οι διαμαρτυρίες εμποροϋπαλλήλων που συγκεντρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Ερμού και το Mall, ομάδες εμποροϋπαλλήλων διαμαρτυρήθηκαν με πανό ενώ στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας αποδοκίμαζαν πολίτες που έμπαιναν σε ανοικτά καταστήματα.
2179382.jpg
Μεγαλύτερη ήταν η ένταση στη Θεσσαλονίκη όπου εμποροϋπάλληλοι που διαμαρτύρονταν εμπόδισαν την είσοδο πολιτών σε πολυκατάστημα. Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο τους απώθησαν με τις ασπίδες τους για να ανοίξει η είσοδος, ενώ μια διαδηλώτρια τραυματίστηκε ελαφρά.

Την ίδια ώρα, με βασικό σύνθημα «Ούτε 52, ούτε και 7. Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά» η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος εξήγγειλε σήμερα 24ωρη απεργία κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην κυριακάτικη αργία.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Κυριακής και να αντισταθούν «απέναντι σε αυτή την λυσσαλέα επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top