Απελπισμένοι οι κάτοικοι της Αττικής:Είδαν μέσα σε λίγη ώρα την περιουσία τους να γίνεται λάσπη

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Απελπισμένοι οι κάτοικοι της Αττικής:Είδαν μέσα σε λίγη ώρα την περιουσία τους να γίνεται λάσπη

​Συγκλονιστικά είναι τα λόγια των απελπισμένων κατοίκων των περιοχών της Αττικής, που επλήγησαν περισσότερο από τα άγρια καιρικά φαινόμενα της Παρασκευής.

Οι κάτοικοι σε Νίκαια, Περιστέρι και Μενίδι είδαν μέσα σε λίγες ώρες τις περιουσίες που με κόπο διατηρούν τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης να γίνονται… λάσπη! Οι ίδιοι μιλούν για ένα κράτος άφαντο και για δήμους οι οποίοι μένουν άπραγοι, στη βιβλική καταστροφή που υπέστησαν σπίτια, καταστήματα και οχήματα!

Ένας κάτοικος, στο Περιστέρι, ο οποίος ήταν μέσα στα νερά και προσπαθούσε να σώσει ό,τι είχε απομείνει από το κατάστημα του φώναζε στην κάμερα του Star: «Η πολιτεία είναι αμέτοχη. Ο δήμος είναι αμέτοχος. Έκανα 150 κλήσεις στον δήμο και στην Πυροσβεστική και δεν απαντούσε κανείς. Και τώρα έρχεται νέα καταιγίδα. Τι θα κάνουμε εμείς;»

Ένας άλλος, ο οποίος μένει στα σύνορα Ίλιον- Περιστέρι είδε το πατρικό του μέσα σε μισή ώρα να καταστρέφεται. «Στο σπίτι έχουν μπει λάσπες και νερά. Κάθε χρόνο ο πατέρας μου αγοράζει τηλεοράσεις και πλυντήρια, επειδή με το που βρέξει καταστρέφονται από τις πλημμύρες. Τους παρακαλώ να το πουλήσουν και να μετακομίσουμε. Είμαστε απελπισμένοι.»

Δείτε εδώ: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Αττική λόγω της νεροποντής

Δείτε εδώ: Πρωτόγνωρες εικόνες καταστροφής στη Νίκαια: Καραμπόλα σχεδόν 30 αυτοκινήτων από τα ορμητικά νερά

Δείτε εδώ: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Δείτε πως θα προστατευτείτε από την κακοκαιρία

Δείτε εδώ: «Πνίγηκε» η Αττική: Χείμαρροι οι δρόμοι-Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top