Καραμπόλα στον Κηφισό:νταλίκα έπεσε πάνω σε 10 αυτοκίνητα-ΧΑΟΣ στους δρόμους!

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα-Δυο ελαφρά τραυματίες-Πρώτη ανάρτηση: 22/10/2014 09:09

Καραμπόλα στον Κηφισό:νταλίκα έπεσε πάνω σε 10 αυτοκίνητα-ΧΑΟΣ στους δρόμους!

Στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος της Μεταμόρφωσης, κοντά στο σημείο εισόδου της Αττικής Οδού, νταλίκα φορτωμένη με σακιά από αλεύρι έπεσε πάνω σε ένα μικρό σχολικό βαν (που δεν μετέφερε εκείνη την ώρα μαθητές) και άλλα 9 αυτοκίνητα λίγο πριν από τις 9 το πρωί!

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ενώ υπάρχει μόνο μια κοπέλα ελαφρά τραυματισμένη διότι κανένα από τα οχήματα δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Μόνο υλικές ζημιές υπάρχουν ενώ το αλεύρι έχει καλύψει τα περισσότερα αυτοκίνητα.

Όπως δήλωσε ο οδηγός λίγα λεπτά μετά από το τροχαίο δεν έπιαναν τα φρένα γι' αυτό αναγκάστηκε να το ρίξει στα δεξιά του δρόμου.

dalika.jpg
Η νταλίκα είναι ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να είναι μεγάλο το μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που εξετάζουν τις συνθήκες του τροχαίου. Οι άνδρες της Αττικής Οδού μαζεύουν τα σακιά από τον δρόμο ώστε να ανοίξει η κυκλοφορία.

ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα χάος επικρατεί στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας αφού ένα δέντρο έπεσε στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας και έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top