Αμαλιάδα: Σε πλήρη αποσύνθεση 46χρονος που αγνοείτο από τον Μάιο- Τον βρήκε ο πατέρας του!

Η σορός βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το κτήμα της οικογένειας

Αμαλιάδα: Σε πλήρη αποσύνθεση 46χρονος που αγνοείτο από τον Μάιο- Τον βρήκε ο πατέρας του!

​Σε πλήρη αποσύνθεση βρέθηκε η σορός που φέρεται να ανήκει στον 46χρονο Λεωνίδα Γιαννόπουλο του Νικολάου, ο οποίος αγνοούνταν από τον περασμένο Μάιο.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε στην περιοχή του Καρδαμά Αμαλιάδας και το αποσυντεθειμένο σώμα βρήκε ο ίδιος του ο πατέρας σε κοντινή απόσταση από το κτήμα της οικογένειας μέσα σε θαμνώδη περιοχή. Οι πληροφορίες λένε πως δίπλα από το πτώμα βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι από γεωργικό φυτοφάρμακο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για αυτοκτονία.

Χθες το απόγευμα, ο πατέρας του 46χρονου βρισκόταν στο κτήμα της οικογένειας και μάζευε κάποια λάστιχα ποτίσματος. Η έντονη δυσοσμία τον οδήγησε στο πτώμα που βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί με επικεφαλής τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Μοσχόπουλο.

Στο χώρο κλήθηκε και ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, όπου εξέτασε τη σορό που φέρεται να ανήκει στον 46χρονο, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει με βεβαιότητα για την ταυτότητά της, καθώς θα πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσω εξέτασης DNA ότι πρόκειται για τον 46χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αναγνώρισε τα ρούχα που βρέθηκαν στη σορό, ότι ανήκουν στο γιό του.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 46χρονος άνδρας έφυγε από το σπίτι του το πρωί της Κυριακής 4 Μαΐου 2014, για να προβεί σε αγροτικές εργασίες. Από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του. Ενημερώθηκαν οι Αρχές για την εξαφάνισή του και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με την συνδρομή και της 6ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του και παρόλο που είχαν ερευνήσει το σημείο, δεν είχαν βρει κάποια σημάδια.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top