Θεσσαλονίκη: 1974 φιάλες με μπόμπα ποτά θα κυκλοφορούσαν στην αγορά!

Στα χέρια της αστυνομία δύο άτομα

Θεσσαλονίκη: 1974 φιάλες με μπόμπα ποτ�� θα κυκλοφορούσαν στην αγορά!

​Μεγάλη ποσότητα φιαλών με αλκοολούχα ποτά αμφίβολης γνησιότητας και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία κατείχαν δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκες και σε κατάστημα πώλησης χαρτικών – απορρυπαντικών ειδών στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1974 φιάλες, με λαθραία ποτά, ενώ στο κατάστημα εντοπίστηκε επίσης και πλήθος καταναλωτικών προϊόντων, για τα οποία δεν υπήρχαν τιμολόγια, δελτία αποστολής και παραστατικά που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προκύπτει ότι ένας από τους δράστες, ηλικίας 58 ετών, κατηγορείται ότι εισήγαγε τις φιάλες με τα αλκοολούχα ποτά από τη γειτονική Βουλγαρία, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο 49χρονος καταστηματάρχης.
Οι συλληφθέντες, φέρονται να αποκολλούσαν με ειδικό θερμαντικό μηχάνημα τις ετικέτες από τις φιάλες και στη συνέχεια συγκολλούσαν τις πλαστές ετικέτες, γνωστής μάρκας ποτών.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν οι φιάλες με τα νοθευμένα και επικίνδυνα ποτά διακινούνταν σε νυχτερινά κέντρα, καφετέριες, και άλλα καταστήματα, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, που ερευνά την υπόθεση, ενημέρωσε και τις αρμόδιες – για την πάταξη της φοροδιαφυγής – υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top