Έγγραφο- φωτιά για την Εγνατία- Ο Αστ. Διευθυντής είχε δώσει άδεια εργασιών μόνο για 10'!

Η ανάδοχος εταιρία ή η αστυνομία δεν τήρησε τις εντολές;

Έγγραφο- φωτιά για την Εγνατία- Ο Αστ. Διευθυντής είχε δώσει άδεια εργασιών μόνο για 10

​Ένα έγγραφο- ντοκουμέντο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας βλέπει το φως δημοσιότητας σχετικά με την πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία οδό. Σύμφωνα με αυτό, κι ενόσω οι ευθύνες δεν έχουν αποδοθεί ακόμη στους αρμοδίους, η εντολή του αστυνομικού διευθυντή Ημαθίας ήταν να κλείσει ο δρόμος στο σημείο του δυστυχήματος, μόνο για 10 λεπτά.

Συγκεκριμένα, αναγράφεται ότι η άδεια που είχε η ανάδοχος εταιρεία από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ήταν να κλείσει ο δρόμος από τις 9.30 π.μ μέχρι τις 9.40 π.μ, ενώ το δυστύχημα με τη νταλίκα που έσπειρε το θάνατο, και προκάλεσε τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων, σημειώθηκε 50 λεπτά αργότερα.

Συνεπώς, οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν στο χρονικό διάστημα που είχε δοθεί άδεια αλλά ακόμη κι αν χρειαζόταν κι άλλος χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών, από ποιόν δόθηκε άδεια να κλείσουν το σημείο και να μη δοθεί η κυκλοφορία στην Εγνατία;

Αυτό σημαίνει ή ότι η εταιρία παραβίασε το χρονικό περιθώριο που της είχε δοθεί, χωρίς να ενημερώσει τις αρχές ή ότι οι αρχές ενημερώθηκαν και κάποιος έδωσε άδεια για παράταση των εργασιών.

egrafo1.jpg
egrafο2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top