ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ μετά τα απανωτά κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων: ΔΕΙΤΕ τις συμβουλές που δίνει η ΕΛ.ΑΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ μην «την πατήσετε» με το ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ μετά τα απανωτά κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων: ΔΕΙΤΕ τις συμβουλές που δίνει η ΕΛ.ΑΣ

​Μεγάλη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μετά από απανωτά κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων με το κόλπο του «σημειώματος», όπως αναφέρει η Αστυνομία.

Το «φαινόμενο» αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλονίκη αλλά από ότι φαίνεται θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν πέσει στη φάκα των λη��τών που ενεργούν με τον εξής τρόπο, σε γκαράζ σούπερ μάρκετ:

Ο ανυποψίαστος πολίτης τοποθετεί τις σακούλες στο πορτμπαγκάζ. Στη συνέχεια, μπαίνει στο αυτοκίνητο και βάζει μπροστά τη μηχανή. Ωστόσο, τότε βλέπει από τον καθρέφτη ένα χαρτάκι που είναι κολλημένο σε κάποιο από τα πλαϊνά τζάμια, σε σημείο που «πιάνουν» οι καθρέφτες. Κατεβαίνει να το αφαιρέσει έχοντας, φυσικά, τα κλειδιά του αυτοκινήτου στη μίζα. Τότε, είναι η ώρα που «χτυπούν» οι δράστες. Μπαίνουν μέσα, πατούν γκάζι και γίνονται καπνός, πριν προλάβει ο κάτοχος του αυτοκινήτου να αντιδράσει. Μάλιστα, στο όχημα βρίσκονται τσάντες, με προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά σπιτιού, αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος.

Από την πλευρά της η αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς να απομακρυνθούν από το παρκινγκ σε περίπτωση που δουν ένα κολλημένο χαρτάκι και στη συνέχεια, ��ε απόσταση ασφαλείας, να σταματήσουν για να το αφαιρέσουν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top