«Χαλασμένο τηλέφωνο» παίζουν με το Boieng:«Το βρήκαμε» λέει ο ένας, «Δεν νομίζω» λέι ο άλλος!

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας είναι αισιόδοξος

​Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες για το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου μεταφέροντας 239 επιβαίνοντες. Για μία ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας αλλά και οι υπεύθυνοι των ερευνών παίζουν με το δράμα των οικογενειών των θυμάτων της πτήσης MH370.

article-2586716-1C82352500000578-185_634x423.jpg
Καθώς λοιπόν οι έρευνες συνεχίζονται, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας δήλωσε «πολ�� αισιόδοξος» για το γεγονός ότι τα σήματα που έχουν εντοπισθεί στον νότιο Ινδικό Ωκεανό προέρχονται από τα μαύρα κουτιά της πτήσης MH370, που εξαφανίστηκε μια ώρα μετά την απογείωσή της από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και ενώ κατευθυνόταν στο Πεκίνο.

_73776812_73776755.jpg
«Έχουμε περιορίσει πάρα πολύ τη ζώνη των ερευνών και είμαστε αισιόδοξοι για το γεγονός ότι τα σήματα που εντοπίζουμε προέρχονται από τα μαύρα κουτιά... φθάνουμε στο σημείο όπου το σήμα αρχίζει να αδυνατίζει και ελπίζουμε να αποκτήσουμε τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες πριν εξαφανισθεί τελείως το σήμα», δήλωσε ο Τόνι Αμποτ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σανγκάη προσθέτοντας ότι δεν θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες πριν ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

Ωστόσο, η απάντηση του Αυστραλού επικεφαλής των ερευνών Άνγκους Χιούστον τον... άδειασε κανονικά, λέγοντας ότι το ακουστικό σήμα που έχει εντοπισθεί δεν είναι πιθανόν να προέρχεται από το χαμένο εδώ και 33 ημέρες αεροπλάνο της Malaysia Airlines.

«Από τις πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου, δεν υπήρξε καμία σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για την πτήση MH370», δήλωσε ακόμη.

Η ανάλυση του σήματος που εντοπίσθηκε από αυστραλιανό πλοίο δείχνει ότι δεν είναι πιθανόν ότι προέρχεται από τα μαύρα κουτιά της πτήσης Η370 και «σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτω, δεν έχει υπάρξει σημα��τική εξέλιξη στις έρευνες», ανακοίνωσε από την πλευρά του ο Ανγκους Χιούστον.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top