Ξεκίνησε η δίκη του νεαρού μαθητή που είχε μαχαιρωθεί στο Π. Φάληρο από συμμαθητές του

Μειώθηκαν οι ρατσιστικές επιθέσεις μετά τη δολοφονία Φύσσα

Ξεκίνησε η δίκη του νεαρού μαθητή που είχε μαχαιρωθεί στο Π. Φάληρο από συμμαθητές του

​Μειώθηκαν οι ρατσιστικές επιθέσεις, μετά την δολοφονία Φύσσα και τις προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με στοιχεία ανθρωπιστικών οργανώσεων. Στο μεταξύ σήμερα ξεκίνησε η δίκη του νεαρού μαθητή που είχε μαχαιρωθεί στο Παλαιό Φάληρο από συμμαθητές του που φέρονται να έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τη μητέρα του ανήλικου παιδιού, η οικογένεια δέχεται τηλεφωνικές απειλές για τη ζωή του μικρού αγοριού, λέγοντας της ό��ι θα της φέρουν το κεφάλι του παιδιού της στο πιάτο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αγόρι πριν 14 μήνες είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι από μια κοπέλα συνομήλικη του και έναν νεαρό εξωσχολικό πάλι της ίδιας ηλικίας. Αφορμή για το μαχαίρωμα που κόντεψε να στοιχήσει την ζωή στον νεαρό μαθητή ήταν, σύμφωνα με την μητέρα του, όσα έλεγε το αγόρι στη κατηγορούμενη, καθώς θεωρούσε ότι το κορίτσι έχει λανθασμένες αντιλήψεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους μάρτυρες, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν προσπαθήσει να του επιτεθούν, όπως προκύπτει και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενός εκ των κατηγορουμένων. Ο νεαρός σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας του παρακολουθείται από ψυχολόγο ώστε να ξεπεράσει το σοκ.

Η δίκη του μαθητή αναβλήθηκε για την Τρίτη του Πάσχα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top