ΠΑΡΤΙ έκαναν στο μεταγωγών αστυνομικοί με αλλοδαπές κρατούμενες-Προσπάθησαν να αποδράσουν!

Ο διοργανωτής αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

​Ένα πάρτι έκαναν στο μεταγωγών αστυνομικοί μαζί με αλλοδαπές κρατούμενες προς απέλαση!

Συγκεκριμένα, ένα βράδυ, κατά το οποίο ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, διαπίστωσε ότι στα κρατητήρια υπήρχαν αλλοδαπές κρατούμενες… Αμέσως διέταξε το δεσμοφύλακα να βγάλει από τα κρατητήρια του υπογείου τις έξι αλλοδαπές και παράλληλα φώναξε τρεις συναδέλφους του και ένα φίλο του να συμμετέχουν και αυτοί στο πάρτι, ενώ έστειλε και αγόρασαν πέντε μπουκάλια ουίσκι, αναψυκτικά, φρούτα κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε μουσική με λαϊκά τραγούδια που ακούγονταν σε όλο το κτίριο και όταν το γλέντι άναψε ο ανθυπαστυνόμος πήρε κοντά του μια αλλοδαπή ��αι την έβαλε να καθίσει στα γόνατά του. Κοντά στο τέλος του δεύτερου μπουκαλιού έβαλε τη μουσική στη διαπασών, πήρε από το χέρι την αλλοδαπή, ανέβηκε πάνω στο γραφείο και άρχισε να χορεύει, κάνοντας άσεμνες πράξεις και χειρονομίες.

Το πάρτι έληξε στις 4 τα ξημερώματα και τότε ο ανθυπαστυνόμος διέταξε έναν αρχιφύλακα να οδηγήσει δύο από τις κρατούμενες στις ντουζιέρες του 5ου ορόφου για να κάνουν μπάνιο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σε δωμάτιο του 5ου ορόφου ήρθε για τρία τέταρτα της ώρας σε σαρκική επαφή με τις δύο αλλοδαπές. Οι κρατούμενες ύστερα από όλα αυτά προσποιήθηκαν ότι πάνε για μπάνιο. Ανέβηκαν, όμως, στην ταράτσα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αθηνών και από εκεί πήδηξαν στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου, όπου τραυματίστηκαν και δεν μπορούσαν να κουνηθούν. Με το που ξημέρωσε μια κυρία είδε τις κρατούμενες, οι οποίες τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι υπόλοιπες τέσσερις αλλοδαπές γύρισαν μόνες τους στα κελιά του κρατητηρίου, τύφλα στο μεθύσι, για να ξαπλώσουν. Η πόρτα όχι μόνο δεν κλειδώθηκε ποτέ, αλλά έμεινε ανοιχτή με αποτέλεσμα να αποδράσουν δύο άλλες κρατούμενες!!!

Ο διοργανωτής αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛΑΣ στην ομόφωνη απόφαση της απόταξης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ανθυπαστυνόμος μαζί με τους τρεις συναδέλφους του «είχαν μεταβάλει το χώρο σε αίθουσα κακόφημου μπαρ».

Ο ίδιος απολογούμενος αποδέχθηκε την ευθύνη του, όχι όμως στον υπέρτατο βαθμό που το�� αποδόθηκε, ενώ υποστήριξε ότι «δεν στοιχειοθετείται η διαφθορά χαρακτήρα» που του καταλογίζεται «ελλείψει αποδείξεως της σαρκικής επαφής».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top