ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες από τα βασανιστήρια Καρέλι: Έτσι τον χτύπησαν μ��χρι θανάτου!

«Αν πεθάνει θα χάσουμε τα σπίτια μας» είχε πει ο διευθυντής των φυλακών Νιγρίτας

Πρώτη ανάρτηση: 05/04/2014 23:35

Με την φρικιαστική φράση «έκαναν πανηγύρι» πάνω από το σώμα του Αλβανού κρατούμενου Ίλι Καρέλι, ανώτατος αξιωματικός του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, γνώστης των ερευνών για τον θανάσιμο βασανισμό του 42χρονου Αλβανού κακοποιού, προσπαθεί να περιγράψει τι συνέβη στις φυλακές Νιγρίτας, σύμφωνα με την RealNews.

Να σημειωθεί ότι στην δικογραφία εμπλέκονται 14 σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος του Καρέλι χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Η μία, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία από τη νεκροψία, ξεκίνησε από το ισόγειο της δεύτερης πτέρυγας των φυλακών του Μαλανδρίνου, όπου ο κατάδικος δολοφόνησε τον υ��αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη. Η δεύτερη πήγε στις φυλακές Νιγρίτας, όπου κατέσχεσε όλο το καταγεγραμμένο υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Ωστόσο σύμφωνα με το vima.gr, ένα απόσπασμα από την κατάθεση αξιωματικού της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον φονικό ξυλοδαρμό του 42χρονου Αλβανού κακοποιού, πριν από μία εβδομάδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας:

«Κάποιος από τους 14 που χτυπούσαν τον Καρέλι φώναξε "σταματήστε θα τον σκοτώσουμε". Όμως κανείς δεν τον άκουσε. Κι αυτός που φώναξε, μετά από λίγο τον κλώτσησε ξανά. Κάποια στιγμή ο διευθυντής άκουσε τις κραυγές του κρατούμενου και μπήκε στο δωμάτιο που τον χτυπούσαν. Μόλις τον είδε κακοποιημένο είπε στους υπαλλήλους "όποιος θέλει να τον βαρέσει να το ��άνει και τώρα και να πάρει την ευθύνη(!) .Αν πεθάνει θα χάσουμε τα σπίτια μας". Λίγο μετά σωφρονιστικοί υπάλληλοι φώναξαν έναν κρατούμενο για να καθαρίσει τα αίματα από το δωμάτιο. Δεν ανησυχούσαν όμως τότε γιατί είχαν σχεδιάσει να πάνε την επόμενη μέρα τον κρατούμενο στον γιατρό. Όμως ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν εξαιρετικά ανήσυχος και γι αυτό τον λόγο αμέσως μετά πήγε στην αίθουσα με τις κάμερες των φυλακών και παρατηρούσε τον Καρέλι συνέχεια γιατί φοβόταν ότι θα πεθάνει...».

Στη δικογραφία κατονομάζονται όλοι όσοι χτυπούσαν τον 42χρονο Αλβανό, σε όλα τα σημεία του σώματός του. Όμως, προσδιορίζονται δύο που τον χτυπούσαν με μεγαλύτερη μανία. Μάλιστα για τον ένα σημειώνεται ότι ήταν αυτός που τον χτύπησε με τον βραχίονά του στο στέρνο του και του επέφερε το καίριο πλήγμα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top