Σήμερα θα βρέξει… λάσπη! Καταιγίδες και νεφώσεις σε όλη τη χώρα

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη λόγω σκόνης

Σήμερα θα βρέξει… λάσπη! Καταιγίδες και νεφώσεις σε όλη τη χώρα

​Όσοι έχετε πλυμένα ρούχα μην κάνετε το λάθος και τ΄απλώσετε, γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένουμε καταιγίδες με… λάσπη!

Ειδικότερα από το μεσημέρι, περιμένουμε λασποβροχή σε πολλές περιοχές της χώρας, λόγω των αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Σε Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, ενώ λόγω της σκόνης, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στη Βόρεια Κρήτη ωστόσο, οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα.Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, αναμένονται επίσης νεφώσεις, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα δυτικά κυρίως τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top